2777
2789
عنوان

به همکلاسیم خیلی علاقه دارم

492 بازدید | 48 پست

اینجوری که همش توی فکرمه

از اول سال همیشه نگاهم میکنه خیلی زیاد من اصلا محل نمیدن یعنی نگاه نمیکنم بهش اما بازم نگاه میکنه ولی هیچچچ قدمی برنمیداره

بنظرتون حس داره بهم؟البته داشتن که داره با توجه به نکاهاش اما انگار اونقد قوی نیست ولی من همش بهش فکر میکنم اصلا نمیدونم چیکار کنم

ایشالا دانشگاه دیکع؟

چون از صبح تو هر تاپیک علاقه به همکلاسی پست گذاشتم تهش فهمیدم بچه دبیرستانیه و علاقه داره به همکلاسی هم حنسش

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره گلم دانشگاههه

خداروشکر

فقط به تو نگاه میکنه با نگاهش هیزه رو همه؟

شاید ازت میترسه که نمیاد جلو؟

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
خداروشکرفقط به تو نگاه میکنه با نگاهش هیزه رو همه؟ شاید ازت میترسه که نمیاد جلو؟

ببین منکر چشم چرون بودنش نیستم اما جایی که من هستم کلا نگاهش رومنه ندیدم به دختر دیگه ای

کلا به چشم چرونی معروفه

من کلا آدم تو داری آن اون خیلی اجتماعیه شاید میترسه چون من اصلا نگاه نمیکنم در طور ترم شاید سه باراونم خیلی کم نگاه کردم جون اصلا از روبرو شدن باهاش و حرف زدن حتی یه کلمه میترسم

ببین منکر چشم چرون بودنش نیستم اما جایی که من هستم کلا نگاهش رومنه ندیدم به دختر دیگه ای کلا به چشم ...

همون که خوندم به چشم چرونی معروفه بقیشو نخوندم

ارزش تو بیشتر از پسریه که ته مونده بقیست

به این ننه قمرا بهت ندین

همون که خوندم به چشم چرونی معروفه بقیشو نخوندم ارزش تو بیشتر از پسریه که ته مونده بقیست به این ننه ق ...

ببین اخه من علاقم امید زیاده که چشم چرونیش برام مهم نیست

بعدن الان همه پسرا همینن دخترا هم اکثرا البته

مهم نیس برام

ببین منکر چشم چرون بودنش نیستم اما جایی که من هستم کلا نگاهش رومنه ندیدم به دختر دیگه ای کلا به چشم ...

بنظرم با آدم چشم چرون تو رابطه رفتن اصلا کار عاقلانه ای نیست چون شاید بعداً شما از کاراش ناراحت بشین و بحث و دعوا داشته باشین بخاطرش باهم