2777
2789

ازدواج خواهرم افتاد تو گرونی و زمان نامزدی تا عروسی هم کم بود

خواهرم ۳۰۰ تومن وام ازدواجش رو داد به شوهرش برای خونه

خانواده مون هم ۵۰۰ به داماد کمک کردن

قرار شد هر وقت وام شوهرش رو دادن به خانواده مون برگردونه، وام داماد ۶۰۰ تومنه و اینم بگم پیشنهاد از طرف ما بود که سریعتر برن سر زندگی وتو این اوضاع عقد نمونن و اختلاف پیش بیاد بینشون

الان داماد به خواهرم گفته ، تو که ۱ سکه کامل داری اونو بده به خانواده ات ، منم ۲۰۰ ۳۰۰ از قرض رو جور میکنم تا ۵۰۰ قرض رو بدیم

چون اگه بخوایم وام ازدواج بگیریم ۷ ، ۸ تو از حقوقم کم میشه و تو زندگی کم میاریم ولی جبران میکنم برات

خواهرم میگه پولی گیرشون اومده و میتونه بدون فروختن سکه من ، بقیه اش رو هم جور کنه

از طرفی خونه هم میخوان بخرنن و قبلا لفظی گفتن به اسم خواهرم میزنن، نمی دونیم پاش میمونن یانه

خواهرمم اگر همسر خواهرم کم آورده از طلاهاش که خودشون خریدن ، کمک کرده به شوهرش

الان گیر کرده از عصر ناراحته ، نمی دونه قبول کنه یا....🥲🥲🥲

💐خدایا شکرت💐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه خونه رو به نام خواهرتون بکنه که عالیه . از طرفیم با فروختن سکه دیگه نیازی نیست داماد تون وام ازدواج بگیره که هر ماه اون همه قسط بده و این باعث راحتی خواهرتونم هست

سازمان هواشناسی طی بیانیه ای اعلام کرد : یه کم هوای همدیگه رو داشته باشین . 💞
اگه خونه رو به نام خواهرتون بکنه که عالیه . از طرفیم با فروختن سکه دیگه نیازی نیست داماد تون وام ازد ...

خب سکه پس انداز شخصی خواهرمه....

اوناهم لفظی گفتن اگه عمل نکنن چی

💐خدایا شکرت💐
میخواد بدونه کارش درسته یا نهسو استفاده نکنه شوهرش

دیگه خب امکان سو استفاده ام هست

ما فامیلمون پسره اومد با دختره عقد کرد دختره جهزیه ام چید یک هفته مونده به عروس داماد جهزیه رو برد و با طلاها که تو خونه بود و فرار کرد و هیچوقت پیداشم نشد

خب همه چی امکان داره ولی نمیشه که به اینا فکر کرد

خب سکه پس انداز شخصی خواهرمه.... اوناهم لفظی گفتن اگه عمل نکنن چی

آره دیگه ریسکه . من جای خواهر تون بودم کلا سکه رو که از پسانداز شخصیم بود ؛ رو نمیکردم . اینطوری دیگه کسیم توقع فروشش رو نداشت .

سازمان هواشناسی طی بیانیه ای اعلام کرد : یه کم هوای همدیگه رو داشته باشین . 💞
آره دیگه ریسکه . من جای خواهر تون بودم کلا سکه رو که از پسانداز شخصیم بود ؛ رو نمیکردم . اینطوری دیگ ...

چون بخش زیادی از حقوقش برای قسط این میرفت رو کرد

وگرنه بقیه چیزارو رو نکرد

💐خدایا شکرت💐