2777
2789
عنوان

بیایین باهام دعوا کنین رژیمم خراب میکنممم😑💔

| مشاهده متن کامل بحث + 501 بازدید | 55 پست
نه عیب نداره تن ماهی خوبه به شرطی که روغن هاشو بریزی من یه قرص دارم دکتر تغذیه بهم داد شوگرمتابالانس ...

آره روغن شو دور میریزم پس ممنونم

این قرصو منم باید بخرم حتما

شکم بزرگ خیلی بده اعتماد بنفسو خیلی پایین میاره انصافا🥲

زندگی درد قشنگیست که جریان دارد 💚 کیدرامرم💜🍓💅نیو آرمیم💜 بایسم یونگیه🍊🍓💜

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دقیقا نباید برگردی به عادتهای قبلیت دوباره چاق میسی خودت غصه میخوری 🥲

انگار احتیاج دارم بهم چاق بگن لازمه واقعا بشنوم

حیف این همه زحمت خرابش کنم

غذای های کم کالری پیدا کردم ولی خیلی محدودنمن آشپزیمم زیاد خوب نیست یه سوال بجای ماهی تن ماهی خوبه؟د ...

تن ماهی سرد بدترپفت میکنه ماهی راحته نمک یه کم ابیلیمو زردچوبه زعفرون بزن بزارتابه درشو بزارسرخ شه ماهی بدون استخون بخرروشم یه لیوان چای زنجبیل بزن

‏تو زندگیتون دنبال آدم‌های سیر باشین سیر از مهمونی، سیر از جنس مخالف، سیر از خوشی‌های موقت، سیر از پول آدم‌های گشنه فقط به روحتون آسیب میزنندختر و پسر هم نداره !👌😊    گریس : تو فک کردی من یه فاحشه ام!!تامی : همه ی ما فاحشه ایم گریس، فقط بخش های مختلفی از بدنمون رو میفروشیم،یکی فکرشو میفروشه یکی شعورشو یکی انسانیت ...
تن ماهی سرد بدترپفت میکنه ماهی راحته نمک یه کم ابیلیمو زردچوبه زعفرون بزن بزارتابه درشو بزارسرخ شه م ...

واقعا نمیدونستم

آخه گرم میکنم بازم خوب نیست حتی هفته ای یبارم بخورم؟

واقعا نمیدونستم آخه گرم میکنم بازم خوب نیست حتی هفته ای یبارم بخورم؟

راستی اسی جون چون اکثر چیزای کم کالری سرد هستند من هرشب چای سبز رو که سرده با دارچین و زنجبیل دم میکنم و میخورم هم گرمه هم چربی سوز

بدنت سرد نمیشه

کلا ماهی خیلی بهتر گرم که حتما باید بکنی بجوشونی من خودم زیاد تن میخورم ماهی گرون شده خیلی تن میگیرم ولی من دنبال سالم خوری نیستم تو که برات مهمه ماهی بخر

‏تو زندگیتون دنبال آدم‌های سیر باشین سیر از مهمونی، سیر از جنس مخالف، سیر از خوشی‌های موقت، سیر از پول آدم‌های گشنه فقط به روحتون آسیب میزنندختر و پسر هم نداره !👌😊    گریس : تو فک کردی من یه فاحشه ام!!تامی : همه ی ما فاحشه ایم گریس، فقط بخش های مختلفی از بدنمون رو میفروشیم،یکی فکرشو میفروشه یکی شعورشو یکی انسانیت ...

درضمن قد وزنتم خوبه

انگار احتیاج دارم بهم چاق بگن لازمه واقعا بشنوم حیف این همه زحمت خرابش کنم

تجربه خودم بگم من یه بار با ورزش و رژیم ۵ کیلو کم کردم شدم ۶۰ کیلو بقیه بهم گفتن خیلی لاغر شدی بسه دیگه منم وا دادم

احساس راحتی کردم بعدشم که افسرده شدم ۱۲ کیلو وزنم رفت بالا دیگه همه بهم میگفتن چاق شدی لاغر کن

به حرف هیچکس گوش نده کار خودتو بکن

اون کاری که بهت حس خوبی میده انجام بده

چون اینا هر دم یه چیزی میگن رو حرف مردم نمیشه حساب کرد