2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یورن من داشتم خیلی خوب بود،الان اسنس صورتی دارم عالیه

وقتی میخوای بشوری صورتت را پایین چشمت را سیاه نمیکنه

من از این کار متنفرم و یه صورتی دارم نه استفاده میکنم نه دلم میاد بندازم و نه به کسب بدم

لامصب خشک هم نمیشه

بل نارنجیاسنس مشکی و صورتی اما ی کوچولو ریزش داره حس میکنم مارک ریمل سبز رنگ و نارنجیشو استفاده کردم ...

اسنسا اصلا به مژه من نمیسازه😭حتی 1 تونن رفتم پول میبلین اسکای های دادم گول تبلیغات خوردم اونم اصلا جالب نبود بل خوبه؟

من اینست صورتی میزنموای محشره اینقدر مژه رو بلند میکنه که فکر میکنند مژه هاتو کاشتی

من اصلا نمیخوام بلند منه چون مژه هام خیلی بلنده ولی کم حجمه میخوام خیلی حجم بده😭

اسنسا اصلا به مژه من نمیسازه😭حتی 1 تونن رفتم پول میبلین اسکای های دادم گول تبلیغات خوردم اونم اصلا ...

اره برای من اینجوریه ک چند بار اول معمولی بلند میکنه ولی ب وسطای ریمل ک میرسه عجیب غریب حجیم و پر پشت میکنه جوری ک من عینکی بودم😂اما بخاطر این ک خیلی مژه هام خوب میشد عینک نزدم دیگه

ولی اینجا خیلی جای باحالیه🫠😅
اره برای من اینجوریه ک چند بار اول معمولی بلند میکنه ولی ب وسطای ریمل ک میرسه عجیب غریب حجیم و پر پش ...

البته ایزادورام خیلی هستمش اینم هرکی مژه هامو دیده اسم ریملمو پرسیده

ولی اینجا خیلی جای باحالیه🫠😅
اره برای من اینجوریه ک چند بار اول معمولی بلند میکنه ولی ب وسطای ریمل ک میرسه عجیب غریب حجیم و پر پش ...

خوش به حالت من برعمس توعم 1 هفته اول خوبه بعد گند زده میشسه😂