2777
2789

ی هفته قرار بود پارتنرم بیاد منو ببره بیرون بعد همش گفت بهت خوش میگذره قول میدم بیام چشم

هر روززز کار من این بود بگم چرا نیومدی بعد آخر سر آمد گفت ده دقیقه میمونم میرم منم ناراحت شدم هی زدمش گفتم نرو گفت هستم دیگه فعلا ک نرفتم دو دقیقههههه به خدا دو دقیقه نشد گوشیش زنگ خورد باید میرفت سرکار منم ناراحت شدم گفتم ماشین و ببر اون ور من میخوام پیاده شم گفت حداقل بوسم کن برو چون همیشه وقتی پیاده میشدم اینکارو میکردم گفتم نمیخوام حتی خدافظی ام نکردم پیاده شدم بعد الان خودم بهش زنگ زدم دارم بهش میگم تو منو ناراحت میکنی میگه مشکل از توعه من چیکار کردم گفتم برام وقت نمیزاری توجه نمیکنی گفت باز شروع شد دیگه ☹️

بعد خب میگم چرا حالت بد بود من غریبه ام ب من نمیگی آدم ها میرن تو رابطه حال همو خوب کنن گفت ن من اینجوری نیستم و حال توم بد میکنم

دارمممممم ب جنون میرسم به خدا حرف میزنم میگه باز شروع کرد حرف نمیزنم عین اصکل میگه مگه من چیکار کردم تو خوشگذشتن تو چی میبینی مگه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم همین داستانو داشتم باهاش

آخرشم کات کرد

اولش منت کشید یهو بعدش هر چی از دهنش در اومد گفت و توهین کرد بهم جلو رفیقش و رفت

من کلا اعتماد به نفسم اومد پایین

خیلی دنبال چرا گشتم

مادرش گفت گفته لیاقتشو ندارم .... واقعا مسخرس هنوز که فکر میکنم

مربیه من ساعت دو آمدم باید میرفت مدارکش و میگرفتت همیشه ام ساعت پنج میره باشگاه

خب عزیزم باهاش صحبت کن و به ایشون بگو که این کارش زشته و بی احترامی به شماست که وقت نمیذاره براتون

بچه بازیاتونو نیارید تو سایت توروخدا...

چ بچه بازی ای بعد ی هفته خوشگذشتن برا من چی بود اینکه در ماشین و باز کنم پیاده شم ؟ تازه میگه خوشگذشتن و تو چی میبینی من درک میکنم همون دو دقیقه ام بخاطر من آمد ولی من ناراحت شدم ی کلمه نگف چی شد تازه بعدشم میگه مشکل از توعه چرا عذرخواهی کنم

خیلی بدم میاد حرف دلممم نمیتونم بزنم

خب منم همین بودم دیگ عزیز دلم

هعی ریختم تو خودم تحمل کردم

وقتی گفتم اینجوریم کرد

ی غلطی داره میکنه

وقت ندارمو نمیشه و ... همش بهونست و کشک

از اول مگ اینجوری بود اگر یهو تغییر کرده خب حتما....

خودتو مثل من کوچک نکن فقط اگر میبینی فایده ندارع مهم نیست براش ناراحتیت

باورت میشه دیگ اعتماد به نفس ندارم کلا زندگیم کنسل شده سر رفتارش...