2777
2789
طلاها نصفش مال مجردیم بود نصفش طلای عروسیم ما بقی پس انداز پنج سال همسرم بود

پس پس انداز کل عمرتون بوده

چطور با اون همه طلا خانوادش محتاج نون شبن؟پس چیکارشون کرده

دختر و پسر عزیزم جاده های زندگی برایتان هموار...

اره ولی تو تهران خیلی یهو داره گرون میشه ما میخواستیم بخریم الان اون پشیمون شده چند میلیارد کشیده رو ...

از مردم عادی نخرید از سازنده ها بخرید اون ها خیلی هاشون پروژه های نیمه کاره دارن و مجبورن در شرایط بحران بخاطر اون ها یه واحد رو یه کم ارزان تر رد کنن بره ؛ مشاوراملاک ها این سازنده های تحت فشار رو خوب میشناسن

لطفا کاربر آقا در تاپیک های من شرکت نکنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دستهات خوشگلن 🥰🥰🥰

چشمات قشنگ میبینه عزیزدلم ❤️

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

من به نسبت شماها که ماشاالله همگی رقمای ۴۰۰ گرم به بالا میگید(النشالله که خیرش رو ببینید) خیلی کم دارم ، یه چیزی حدود ۱۰۰ گرم البته هیچچ وقت اهل طلا خریدن نبودم فقط دو سال اخیر خیلی عاشق طلا خریدن شدم

پس پس انداز کل عمرتون بودهچطور با اون همه طلا خانوادش محتاج نون شبن؟پس چیکارشون کرده

خدا میدونه آدم معتاد دزد همینه شاید همه رو داده کسی که خرج ی هفتش در بیاد چه میدونم

خدایا شکرت برای هر چالش جدیدی که منو به رشد وادار میکنه🌱

به همرا ۶ عدد النگو حدود ۱۰۰گرم بودن که ۳ماه پیش فروختم برای خونه

مبارکه

طلارو نگه میداریم که باهاش خونه بخریم کارای بزرگ بکنیم وگرنه دوتا تیکه ارزشی نداره

آخی قبلا چقدر تاپیک طلا میزاشتن بچها طلاهاشونو میذاشتن

یادته چه خوب بود اصلا من کیف میکنم تو همچین تاپیکایی میرم کلی انرژی مثبته

اره ولی تو تهران خیلی یهو داره گرون میشه ما میخواستیم بخریم الان اون پشیمون شده چند میلیارد کشیده رو ...

حالا شوهر احمقم ی خونه شکار گیراوردم میگه طلامیره بالا مملکت جنگ. میشه خونه هارو هیچکس نیست بخره.

از مردم عادی نخرید از سازنده ها بخرید اون ها خیلی هاشون پروژه های نیمه کاره دارن و مجبورن در شرایط ب ...

نه ما یه کلنگی گرفتیم پارسال الان کناریش پدرم میخواد بگیره دوتاشو باهم بسازه بزرگتر بشه با اینکه الان تقریبا دو برابر قیمتی که ما پارسال خریدیم اون داره قیمت میده ولی همچنان نمیفروشه

با دیلم گاو صندوقو شکسته بود جارو کرده بود حتی فریزرم خالی کرده بود

خود طلاها به کنار اون حس ناامنی و ترسی که بعد دزدی تا چندوقت تو خونه خودتون داشتین یه طرف بزرگ ماجراست

حالا شوهر احمقم ی خونه شکار گیراوردم میگه طلامیره بالا مملکت جنگ. میشه خونه هارو هیچکس نیست بخره.

حالا این چند روز صبر کنید ببینید چی میشه بعد تصمیم بگیر

ولی خب جنگ بشه میخوای خونتو بفروشی چیکار؟

ما در نهایت همه ساکن ایرانیم و موندنی حالا هر اتفاقی بخواد بیفته

طلا پس اندازش تا یه حدی خوبه بیشتر بدرد نمیخوره سخت نگه داریش

خود طلاها به کنار اون حس ناامنی و ترسی که بعد دزدی تا چندوقت تو خونه خودتون داشتین یه طرف بزرگ ماجرا ...

از اونجا بلند شدم خونه مادرشوهرم بود

ی گردنبند قدیمی هم برا مادرشوهرم بود اونم رفت

خدایا شکرت برای هر چالش جدیدی که منو به رشد وادار میکنه🌱