2777
2789
عنوان

تو کامنتا حاضر جوابی کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 8130 بازدید | 223 پست
عزیزم شما در شان ما نیستی ما از شما دختر نمیگیریم دیگه چطور بگیم مجبورم تو سر مال بکوبم شاید اونموقع ...

شأن رو اصلا میدونی چجوری مینویسن.اره دیگه اینهمه کمالات و جمال و جبروت خیالی که داری واسه همین توهم زدی

قاشق نشسته چی میگی؟تو ماجرا ما دخالت نکن

من خاله عروسم.توکه قاشق شسته ای تو دهن خیلیا هستی همیشه هم تفت میکنن بیرون

لعنت به مجازی چقدر بده آدم اینقدر بی ادبانه بخواد جواب بده ها.از خودم خجالت کشیدم.

این یعنی ما در زندگی واقعی خیلی وقتا همه جوره جواب در آستین داریم اما شعور و ادب مانع از هر گونه جوابی میشه که فتنه رو بیشتر میکنه.

همین الان کلی استرس گرفتم.خدا رو شکر زندگی واقعی تا حالا تا این حد سمی نبوده و گرمه من الان مسموم بودم .من دیگه نمی تونن دهن به دهن خانواده های عقده ای و افاده ای عروس و دوماد بذارم.از دور نظاره گرم فقط😂😂😂💚

منمن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شأن رو اصلا میدونی چجوری مینویسن.اره دیگه اینهمه کمالات و جمال و جبروت خیالی که داری واسه همین توهم ...

آره دیگه اونقد تو سر شما کوبیدن که شان و شخصیت ندارین درسته شما آدم نشدین ولی املاشو حداقل یاد گرفتین

به درک اسفل السافلین

من خاله عروسم.توکه قاشق شسته ای تو دهن خیلیا هستی همیشه هم تفت میکنن بیرونلعنت به مجازی چقدر بده آدم ...

هوم چون همه آرزوشونه با خانواده من وصلت کنن

ما به هر کسی رو نمیدیم روی خوش و شیرین نشون نمیدیم برامون کسر شانه عزیز ما کجا شما کجا

به درک اسفل السافلین

چرا با کلاس بازی در نیاریم؟(مثلا خیلی با فرهنگیم)😂

عمه خانم شما بزرگ فامیل هستید،هر چی شما بفرمایید.

وای خدایا من چه کار خوبی کردم،که خدا یه عروس ناز بهم داد؟

به خدا با دختر خودم هیچ فرقی نداره.

پسر شما هم پسر خودمونه،وقتی ما ازدواج کردیم،مگه اولش خونه داشتیم؟

پسرم طلا گرونه،لازم نیست حتما الان بخری،ایشالا بعدا این قدر پول میاد دستتون ،اینقدر ازین طلا ها واسه خانومت بخری.

خانم امیری به خدا دیشب با احمد آقا صحبت می کردیم،گفتیم جهیزیه که بیشتر چیزاش،غیر ضروریه،اینا هم که تازه اول زندگیشونه،همون ۴،۵ قلم اصلی کافیه،بقیشو حالا به مرور خودشون میخرن.

مامان دیروز شیشه های خونه خودمونو پاک کردم،گفتم شما کمر درد دارید،نمی تونید برید رو چهارپایه،بیام واسه شما هم پاک کنم.شما اینهمه زحمت کشیدید پسر بزرگ کردین واسه من.

آذر جون یادتونه عروسی های خودمون،تو خونه بود،نه تجملی نه چیزی،به خدا چقدرم خوش می گذشت،خوب الان خونه ها آپارتمانیه،کوچیکه دیگه نمیشه تو خونه،مجبوریم به تالار،ولی به خدا ما راضی نیستیم شما اذیت شین،یه تالار معمولی با یه مدل غذا کافیه.

چ مثال مسخره ای آوردی مثلا الان خانواده عروس داماد باهم بد باشن و اینو ترویج میدی کارت درسته؟کاش عوض ...

خیلی زیادروی میکنید

آخر شب بود گفتیم یکم مسخره بازی دربیاریم

ترویج چی ؟

فقط میخواین شعار بدین

چو چیدن سر لاله را از بدن / خروشید ز ریشه ، هزار لاله ی زر تن..... « من آن لطافت جوانه ام که به وقت روییدن، از تن سنگ سخت تر می شود»

وای خانماخیلی باحال وبامزه بودخنده های ریزی داشتم عین خوندن خداخیرتون بده

😂😂❤️

چو چیدن سر لاله را از بدن / خروشید ز ریشه ، هزار لاله ی زر تن..... « من آن لطافت جوانه ام که به وقت روییدن، از تن سنگ سخت تر می شود»

وای چقد ی سری ها ضدحالن 😂😂ینی اثری از طنز و شوخی توی وجودشون نیس!!!!همه چیو جدی میبینن سری میرن ب ...

دقیقا

از صبج تا شب اینجا بدترین حرف ها و راجب فک و فامیل شوهر میزنن و تاپیک زده میشه، این ترویج نیست

حالا ما ی دور شوخی کردیم باهم میشه ترویج

یکم گفتیم و خندیدیم

قرار نیست عملی اجرا کنیم تو زندگی این بدجنس بازی هارو😂😂

من خاله عروسم.توکه قاشق شسته ای تو دهن خیلیا هستی همیشه هم تفت میکنن بیرونلعنت به مجازی چقدر بده آدم ...

وای دقیقا

چطوری ی سریا تو زندگی واقعی اینقدر بدجنسن؟؟

نه اتفاقا خوبه،ما خودمون شاید حواسمون نباشه،چه رفتارهای سمی وجود داره،ولی وقتی در قالب طنز بهش پرداخته میشه، بیشتر به مشکلات فرهنگی محیط واقف میشیم و سعی در رفعشون می کنیم.

مرسی اسی جووووووون

خب دوستان تاپیک و قفل میکنم..

مرسی شرکت کردید، از چیزای منفی تونستیم ی چیزی بسازیم به عنوان شوخی و یکم خندیدیم

البته که ی سریا مخالفت یا توهین کردم، اینم بخاطر دیدگاه متفاوت شون بود

بیخیال

امیدوارم همیشه دلتون بهاری باشه

زندگی تون پر از آرامش و خوشی❤️

نه اتفاقا خوبه،ما خودمون شاید حواسمون نباشه،چه رفتارهای سمی وجود داره،ولی وقتی در قالب طنز بهش پرداخ ...

دقیقا میتونه دیدگاه ها متفاوت باشه راجب این تاپیک

منم. دیشب به این فکر میکردم واقعا چقدر بدجنس بودن وحشتناک

چقدر این حرفا که ما اینجا تو قالب شوخی گفتیم ولی تو واقعیت واقعا زده میشه به شکل و شمایل دیگه ای میتونه غیر انسانی باشه...

مرسی عزیزم