2777
2789
عنوان

تو کامنتا حاضر جوابی کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 5620 بازدید | 223 پست

عمه بزرگه داماد: از قدیم گفتن مشکل پسند پشگل پسند میشه ایشششش این چه دختریه رفتی گرفتی زنداداش دختر قحط بود نه قیافه داره نه هیکل داره نه خانواده درست و حسابی پسرت عاشق چی این دختره شده؟ (وی در انداختن دختر خود به داماد ناموفق بوده)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مادر شوهر: عروس برقی هارو همرو ایرانی خریدیاااااااااااا(بعدش خنده شیطانی )

خانوادم گفتن در سطح لول خانواده شوهرت بردار جهزیتو

که حس حقارت نداشته باشن

هاهاهاها

روزی هشت ساعت درس نخون و یا ی حرفه رو یاد نگیر تا به امید خدا مجبور شی بری روزی هشت ساعت کار سنگین کنی برا بقیه برای ده میلیون🧜‍♀️

چ مثال مسخره ای آوردی مثلا الان خانواده عروس داماد باهم بد باشن و اینو ترویج میدی کارت درسته؟کاش عوض اینا بریم سراغ ی کار مفید

سعی میکنم بهترین خودم باشم خیلی ضعف ها دارم ولی باید از خودم شروع کنم که به نتیجه درست برسم

پول شوهر پوله زنه عزیزم

عههه پس غلط میکنه به فامیلای خودش ریخت و پاش میکنه به خواهرشوهرش رسیدنی نیاز نمی بینه 😂

من حاضر جواب خوبی نیستم اگه بودم با همین خالم قطع نمیکردم خونشون کلی تیکه انداختن عین ماست نگاشون کردم 😂😂😂

وای چقد ی سری ها ضدحالن 😂😂

ینی اثری از طنز و شوخی توی وجودشون نیس!!!!

همه چیو جدی میبینن سری میرن بالا منبر فاز معلم ادبیات برمیدارن واااای چ فرهنگیه وااااای چقد حوصله دارین واااای فلان

بابا ب شما چه

ما ک خوندیم کلی خندیدیم

انقد مزخرف نباشید خداوکیلی

دم دوستانی ک مشارکت کرده بودن گرم.❤️

بدترین کاربران سایت ازنظرمن : ۱. به پروفایل و اسم کاربریت گیرمیده  ۲. تاپیک هاتو چک میکنه و وسط بحث، مشکلاتت رو توسرت میکوبه!  ۳. ب استارتر میگه سریع حرفاتو بگو خوابم میاد!!  ۴. نظراتشو بشدت تحمیل میکنه و اصرار داره توی فلان کتاب خونده ک اسمش رو یادش نیست!   ۵. اگ نظرت باهاش موافق نباشه، شروع میکنه به توهین و تحقیر!  ۶. جوری غلط املایی همه رو میگیره انگار اینجا امتحان دیکته‌س و اونم معلم فارسی!  ۷.توی تاپیک‌ش کلی نظر میدی، هیچ اهمیتی نمیده! 

نمیدونستم چی صدات کنم.مرسی خودت رو معرفی کردی

عزیزم شما در شان ما نیستی ما از شما دختر نمیگیریم دیگه چطور بگیم

مجبورم تو سر مال بکوبم شاید اونموقع افاقه کرد شما دیگه کی هستین

به درک اسفل السافلین

اییییش😒آره دیگه همه رو برق میگیره مارو چراغ نفتیهی از چی شانس آوردم که از عروسم شانس بیارمخدا داماد ...

آدمرو برق بگیره بهتر از رعد و برقه

بعدشم خوبه که اعتراف میکنی شانس نداشتی وگرنه لااقل شانسی یکم ادب و شعور بهت میرسید