آنخماعو مدیر عضویت: 1402/10/29 تعداد پست: 13050 عنوان تو کامنتا حاضر جوابی کنید | مشاهده متن کامل بحث + 2075 بازدید | 195 پست بدون توهین با جنبه باهم حاضر جوابی کنید فکر کنید ی طایفه ایم، عروس و داماد شما بشید فک و فامیل عروس داماد (خودتون معرفی کنید) و جملات فتنه ای بنویسید. مثله زن عمو عروس ی جمله ای بگه فتنه ای بشه خواهر شوهر عروس بیاد جوابش بده تو کامنتا 😂 چو چیدن سر لاله را از بدن / خروشید ز ریشه ، هزار لاله ی زر تن..... « من آن لطافت جوانه ام که به وقت روییدن، از تن سنگ سخت تر می شود» امروز | 00:07 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ویکتوریا__سکرت عضویت: 1404/09/09 تعداد پست: 173 داری تمرین میکنی ؟؟؟ آره مسابقه فردا شب🚶 من جنگیم ...من دعواییم... من به هیچ خدایی چشم نمیگم
آنخماعو مدیر استارتر عضویت: 1402/10/29 تعداد پست: 13050 داری تمرین میکنی ؟؟؟ 😂😂باورت میشه 4 خط بدجنسانه نوشتن تو کامنتا. عذاب وجدان گرفتم 😂 چو چیدن سر لاله را از بدن / خروشید ز ریشه ، هزار لاله ی زر تن..... « من آن لطافت جوانه ام که به وقت روییدن، از تن سنگ سخت تر می شود»
آنخماعو مدیر استارتر عضویت: 1402/10/29 تعداد پست: 13050 آره مسابقه فردا شب🚶 😂😂😂 چو چیدن سر لاله را از بدن / خروشید ز ریشه ، هزار لاله ی زر تن..... « من آن لطافت جوانه ام که به وقت روییدن، از تن سنگ سخت تر می شود»
ویکتوریا__سکرت عضویت: 1404/09/09 تعداد پست: 173 خوشگل ترین دختر نی نی سایت منم مگر خوشگلترین نی نی سایت باشی فقط من جنگیم ...من دعواییم... من به هیچ خدایی چشم نمیگم
uzgun_kiz عضویت: 1400/12/27 تعداد پست: 5983 مگه دست خودته اسم گذاشتین رو دخترم تازه دامادم الان به کوری چشمتون برام طلا گل و شیرینی اورده ببین عزیزم ما عروسی نمیگیریم جیب پسرم خالیه اونقد خوردین دیگه چیزی نموندهخونه رم تو افغانستان اجاره کردیم تو کابل دیگه خودت میدونی به درک اسفل السافلین
باها عضویت: 1400/01/02 تعداد پست: 403 اومدیم ما اومدیم طایفه دوماد اومدیم.همه خوشگل همه خوشتیپ همه شلوار کمری با موهای یه وری یالا بگین خوش اومدین
uzgun_kiz عضویت: 1400/12/27 تعداد پست: 5983 این و نگی. چی بگیبه روباه گفتن کی طرفدارته؟گفت مادرم و خواهرم کی گفته؟ مادرت؟روباه از دوستاشه یا فامیلین؟ به درک اسفل السافلین
مانز عضویت: 1404/11/08 تعداد پست: 107 😂😂 باورت میشه 4 خط بدجنسانه نوشتن تو کامنتا. عذاب وجدان گرفتم 😂 نه باور نمیکنم آنخمائو با یوزارسیفم بد بود دگرم آرزوی عشقی نیست ، بی دلان را چه آرزو باشد ...
آنخماعو مدیر استارتر عضویت: 1402/10/29 تعداد پست: 13050 اومدیم ما اومدیم طایفه دوماد اومدیم.همه خوشگل همه خوشتیپ همه شلوار کمری با موهای یه وری یالا بگین خو ... خوش اومدین 😂😂شعر بامزه ای بود چو چیدن سر لاله را از بدن / خروشید ز ریشه ، هزار لاله ی زر تن..... « من آن لطافت جوانه ام که به وقت روییدن، از تن سنگ سخت تر می شود»
drasmam عضویت: 1404/08/14 تعداد پست: 1906 ببین عزیزم ما عروسی نمیگیریم جیب پسرم خالیه اونقد خوردین دیگه چیزی نموندهخونه رم تو افغانستان اجاره ... شما دیگه مهم نیستی گل زور نزن بیخودی دامادم مثل موم تو دستمه همین جالاهم گفت تو زعغرانیه خونه میگیرم و بهترین تالار هم عروسی میگیرن اجاره شم کرده
noor_00 عضویت: 1403/03/27 تعداد پست: 3310 من خوارشوور🤣واه واه امان از این زنداداش خودش هیچ تحفه ای نیست ولی هی پولای داداشمو خرج میکنه😁😂😂 اگه دور و برت، همه جا تاریکه، دوباره نگاه کن شاید نور زندگی خود تو باشی! خودت رو دست کم نگیر✨
آنخماعو مدیر استارتر عضویت: 1402/10/29 تعداد پست: 13050 من خوارشوور🤣واه واه امان از این زنداداش خودش هیچ تحفه ای نیست ولی هی پولای داداشمو خرج میکنه😁😂😂 پس با هوا لباس بخره؟پول و باید خرج کرد 😂 چو چیدن سر لاله را از بدن / خروشید ز ریشه ، هزار لاله ی زر تن..... « من آن لطافت جوانه ام که به وقت روییدن، از تن سنگ سخت تر می شود»
uzgun_kiz عضویت: 1400/12/27 تعداد پست: 5983 اووف شما اونجا حرص بخورید دامادم اینجا شام منو بخوره به پسر من کم نیمرو بدهبو تخم مرغ گرفتهندارین میوه آجیل اینا بگیرین؟ به درک اسفل السافلین
آنخماعو مدیر استارتر عضویت: 1402/10/29 تعداد پست: 13050 نه باور نمیکنم آنخمائو با یوزارسیفم بد بود نه بابا پشت صحنه باهم خوب بوذن چو چیدن سر لاله را از بدن / خروشید ز ریشه ، هزار لاله ی زر تن..... « من آن لطافت جوانه ام که به وقت روییدن، از تن سنگ سخت تر می شود»