2777
2789
عنوان

تو کامنتا حاضر جوابی کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 2075 بازدید | 195 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

داری تمرین میکنی ؟؟؟

😂😂

باورت میشه 4 خط بدجنسانه نوشتن تو کامنتا. عذاب وجدان گرفتم 😂

چو چیدن سر لاله را از بدن / خروشید ز ریشه ، هزار لاله ی زر تن..... « من آن لطافت جوانه ام که به وقت روییدن، از تن سنگ سخت تر می شود»

مگه دست خودته اسم گذاشتین رو دخترم تازه دامادم الان به کوری چشمتون برام طلا گل و شیرینی اورده

ببین عزیزم ما عروسی نمیگیریم جیب پسرم خالیه اونقد خوردین دیگه چیزی نمونده

خونه رم تو افغانستان اجاره کردیم تو کابل دیگه خودت میدونی

به درک اسفل السافلین

اومدیم ما اومدیم طایفه دوماد اومدیم.همه خوشگل همه خوشتیپ همه شلوار کمری با موهای یه وری یالا بگین خو ...

خوش اومدین 😂😂

شعر بامزه ای بود

چو چیدن سر لاله را از بدن / خروشید ز ریشه ، هزار لاله ی زر تن..... « من آن لطافت جوانه ام که به وقت روییدن، از تن سنگ سخت تر می شود»

ببین عزیزم ما عروسی نمیگیریم جیب پسرم خالیه اونقد خوردین دیگه چیزی نموندهخونه رم تو افغانستان اجاره ...

شما دیگه مهم نیستی گل زور نزن بیخودی دامادم مثل موم تو دستمه همین جالاهم گفت تو زعغرانیه خونه میگیرم و بهترین تالار هم عروسی میگیرن اجاره شم کرده

من خوارشوور🤣

واه واه امان از این زنداداش خودش هیچ تحفه ای نیست ولی هی پولای داداشمو خرج میکنه😁😂😂

اگه دور و برت، همه جا تاریکه، دوباره نگاه کن شاید نور زندگی خود تو باشی! خودت رو دست کم نگیر✨

من خوارشوور🤣واه واه امان از این زنداداش خودش هیچ تحفه ای نیست ولی هی پولای داداشمو خرج میکنه😁😂😂

پس با هوا لباس بخره؟

پول و باید خرج کرد 😂

نه باور نمیکنم آنخمائو با یوزارسیفم بد بود

نه بابا

پشت صحنه باهم خوب بوذن