آنخماعو مدیر عضویت: 1402/10/29 تعداد پست: 13112 عنوان تو کامنتا حاضر جوابی کنید | مشاهده متن کامل بحث + 7674 بازدید | 223 پست بدون توهین با جنبه باهم حاضر جوابی کنید فکر کنید ی طایفه ایم، عروس و داماد شما بشید فک و فامیل عروس داماد (خودتون معرفی کنید) و جملات فتنه ای بنویسید. مثله زن عمو عروس ی جمله ای بگه فتنه ای بشه خواهر شوهر عروس بیاد جوابش بده تو کامنتا 😂 چو چیدن سر لاله را از بدن / خروشید ز ریشه ، هزار لاله ی زر تن..... « من آن لطافت جوانه ام که به وقت روییدن، از تن سنگ سخت تر می شود» امروز | 00:07 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آنخماعو مدیر استارتر عضویت: 1402/10/29 تعداد پست: 13112 آره پارسال رفتیم آمریکا با دخترت اینا اون جهازشو آمریکایی برداشت من نتونستم آخه فقیریم ی جوری گل به خودی زدی 😂 چو چیدن سر لاله را از بدن / خروشید ز ریشه ، هزار لاله ی زر تن..... « من آن لطافت جوانه ام که به وقت روییدن، از تن سنگ سخت تر می شود»
آنخماعو مدیر استارتر عضویت: 1402/10/29 تعداد پست: 13112 زندایی عروسماز قدیم گفتن چادر ننه سر دخترشه ننه بی ریختش شانس داشت این نکبتی هم داره ببین چی تور کرد ... اوه اوه 😂 چو چیدن سر لاله را از بدن / خروشید ز ریشه ، هزار لاله ی زر تن..... « من آن لطافت جوانه ام که به وقت روییدن، از تن سنگ سخت تر می شود»
دخمل_غمیگن عضویت: 1401/06/15 تعداد پست: 1351 زندایی عروسماز قدیم گفتن چادر ننه سر دخترشه ننه بی ریختش شانس داشت این نکبتی هم داره ببین چی تور کرد ... داماده که شبیهه پشگله کاربری، دسته سه نفره 🫠😄بای
drasmam عضویت: 1404/08/14 تعداد پست: 1870 زندایی عروسماز قدیم گفتن چادر ننه سر دخترشه ننه بی ریختش شانس داشت این نکبتی هم داره ببین چی تور کرد ... والا تو خودت رو چپوندی به برادر خوشگلم هزارتا دختر حاضر بودن زنش شه مادر عروسم
uzgun_kiz عضویت: 1400/12/27 تعداد پست: 6011 مادر عروس :باز ما یه جهاز ایرانی داشتیم بدیم پسرت چی داشت دم و دستگاه پسر ما خارجیه به درک اسفل السافلین
مامان_طاها۹۷ عضویت: 1397/05/06 تعداد پست: 23762 چ جالب،مگه مادر شوهر میخواد استفاده کنه؟ پسر مادرشوهر ک باید بخر اگ خراب بشه 🤨 توان ما به اندازه ی امکانات در دست ما نیست،توان ما به اندازه ی اتصال ما با خداست🍂شهید عبدالله میثمی
drasmam عضویت: 1404/08/14 تعداد پست: 1870 پسرم همینکه دختر شمارو گرفت جهاز ایرانی قدیمی تر از این نشه کلاتون بندازین بالا برو بابا اخه کی زن پسر تو میشد دخترم با عقل جوونیش پسرو تورو انتخاب کرد وگرنه پسر رییس جمهور خواستگار دخترم بود
آنخماعو مدیر استارتر عضویت: 1402/10/29 تعداد پست: 13112 والا تو خودت رو چپوندی به برادر خوشگلم هزارتا دختر حاضر بودن زنش شه مادر عروسم برادر خوشگلت تا قبل عقد دشمنت خونیت بود تو خونه که گیس و گیس کشی راه مینداختینالان تا عروس گفت بله، احساس کردی برادرت، عزیز تر از جونته؟ چو چیدن سر لاله را از بدن / خروشید ز ریشه ، هزار لاله ی زر تن..... « من آن لطافت جوانه ام که به وقت روییدن، از تن سنگ سخت تر می شود»
تبسم27 عضویت: 1395/04/22 تعداد پست: 6946 والا تو خودت رو چپوندی به برادر خوشگلم هزارتا دختر حاضر بودن زنش شه مادر عروسم اونموقع که پسرت موس موس میکرد ودم دانشگامون پلاس بودشما مشغول درس دادن به دخترت بودی چحورشوهربدبختش را بچاپه خدایا اگه دلت خواست اگه صلاح دیدی روزی بشه منم تیکربارداری بزنم🙏خدایاشکرت منم باردارشدم به لطفت💜💜💜شادی روح برادر مظلوم جوان مرگم اگه دوست داری صلوات🖤💔🙏😔
آنخماعو مدیر استارتر عضویت: 1402/10/29 تعداد پست: 13112 دم و دستگاه پسر ما خارجیه 🤣🤣 چو چیدن سر لاله را از بدن / خروشید ز ریشه ، هزار لاله ی زر تن..... « من آن لطافت جوانه ام که به وقت روییدن، از تن سنگ سخت تر می شود»
uzgun_kiz عضویت: 1400/12/27 تعداد پست: 6011 این خود تخریبی یا حاضر جوابی🤣🤣 ینی اینکه دخترتم ایرانی خریده دا دخترش پایین تر باشه که بدتره چرا خود تخریبی به درک اسفل السافلین
دخمل_غمیگن عضویت: 1401/06/15 تعداد پست: 1351 دم و دستگاه پسر ما خارجیه آی خدااا🤣🤣 کاربری، دسته سه نفره 🫠😄بای
drasmam عضویت: 1404/08/14 تعداد پست: 1870 خب یه ذره بهش غذا میدادین بخوره اینقد لاغر مردنی نباشه یه ذره جوون تر به نظر بیادمادرجان ۴روز دیگه ه ... انگار مدلای اروپایی ندی همون جا تو دهات خودت موندی جایی نرفتیااا معلومه الان اندام و چهره دخترم مده مردم میرن هزارجور عمل میکنن اخرش میشن دختر من
مامان_طاها۹۷ عضویت: 1397/05/06 تعداد پست: 23762 برو بابا اخه کی زن پسر تو میشد دخترم با عقل جوونیش پسرو تورو انتخاب کرد وگرنه پسر رییس جمهور خواستگا ... ما جایی اصلا خواستگاری نرفتیم شما واسطه فرستادین همش انقدر دختر امده جلو چش پسر من رژه رفت تا خامش شد توان ما به اندازه ی امکانات در دست ما نیست،توان ما به اندازه ی اتصال ما با خداست🍂شهید عبدالله میثمی
uzgun_kiz عضویت: 1400/12/27 تعداد پست: 6011 ی جوری گل به خودی زدی 😂 خیر دقت کنید وسایل دختر خودشم ایرانیه به درک اسفل السافلین