2777
2789
عنوان

حامله ام چکار کنم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 38808 بازدید | 565 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یک لوبیا؟

همون لوبیا هم جاندار

وقتی تشکیل بشه میشه جان دار

هرجوری دوست داری فکر کن ولی اون بچه زنده است و الان انسانه چه قلب داشته باشه چه نه

اگه جوابتو ندادم رو من دیگه ریپ نزن » خدایا سپردم دست خودت ، خودت به بهترین شکل بساز 💋
بچه اولمه ولی من تازه ۴ ماهه عروسی کردم

خوب عزیزم دیگه شده

فکر انداختن نکن

انشالله سالم و صالح باشه

خسته تر از انم که بگیم به چه علت 💔خیلی میگن دعای نی نی سایتی ها گیراست پس یک نفر عاجزانه ازتون درخواست می کنه اول برای فرج و سلامتی مولامون بقیه الله (عج) دعا کنیدبعدم برای من😔زندگی تا اینجا بهم سخت گرفته 💔دوصلوات مهمانم کنید اولی به نیت فرج و سلامتی مولام بقیه الله(عج)♥️دوم برای براورده شدن حاجت قلبیم 💔😔انشاءالله محرم ۱۴۰۳ حاجت رواشده باشم بلند بگو امین .اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل وفرجهم .هرکسی امضام خوند و دعا کرد بهم بگه خیلی خوشحال میشم🥺

منم بعد از ۷ ماه بچه دار شدم

اونم ناخواسته

الانم تو بغلم لالا کرده قربونش برممممم

سقط نکنیااا

اون یه هدیه از طرف خداست

به امید روز ظهورش......😍         اللهم عجل لولیک الفرج ❤
چرا

چون یه بچه دارم،مهم تر از بچه آوردن تضمین رفاه و آینده اون بچه اس چیزی که الان خیلی سخت شده پس شاید الان بهم لگن سنگدل اما یه موجود بی گناه اسیر این دنیا و استرس و غم نمیکنم

اول زندگیته حداقل یکسال خوش باشی با شوهرت؟ بنداز جوونی دوباره مادر میشی

وزن شروع 3 بهمن = 82 وزن هدف 30 اسفند= 75 وزن هدف 30 فروردین= 70 🎉 به خودم قول دادم♥️