2777
2789
عنوان

تجربه لیزر دارید کمک کنید

96 بازدید | 11 پست

من چند جلسه رولی رفتم الان یک ماه و نیمه نرفتم موهام اکثرا درومدن تعداد زیادیشم زیرپوستی شدن میخوام دستگاهمو عوض کنم برم شاتی

بنظرتون زیرپوستی هایی که ایجاد شده خوب میشه؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زیر پوستی که میشه باید ادامه بدی تا کامل حذف بشن اما در کل لیزر روش دائمی برای حذف موهای زائد نیست باید حداقل سالی یا شش ماه یه بار تمدید بشه

یادت باشه هیچ وقت صورتت یا جاهایی که موهای کرکی داره لیزر نکنی

غرق خیالِ خود بیگانه زِ هر کس                                                                                                                               ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️                 

زیر پوستی که میشه باید ادامه بدی تا کامل حذف بشن اما در کل لیزر روش دائمی برای حذف موهای زائد نیست ب ...

اره الان میخوام برم ادامه بدم ولی دیگه مطمئن نیستم رولی مناسبم باشه اخه این همه رفتم اکثرا درومده

فقط ناراحت زیرپوستیا هستم که امیدوارم با شاتی از بین برن

یه حقیقت درباره لیزر تاثیر خوبی داره خیلی خوبه ولی بعضی قرص های هورمونی تاثیر بدی میزارن مثل جلوگیری ...

من قرص ام نمیخورم اخه:( نمیدونم چرا ابن همه زیرپوستی شدن خیلی ناراحتم

من ۱ سال رولی رفتم اصلا فایده نداشتالان چندماهه شاتی با دستگاه کندلا میرم خدایی راضی ام

اره منم ناامید شدم ازش

بیشتر ناراحت زیرپوستی ها هستم و نگرانم خوب نشن

اره الان میخوام برم ادامه بدم ولی دیگه مطمئن نیستم رولی مناسبم باشه اخه این همه رفتم اکثرا درومدهفقط ...

من یه اشتباهی کردم دو بار زیر گردنم که اصلا هم مو نداشت لیزر کردم اونقدرررر بد شده اعصابم خورده حالا باید دو برابر هزینه کنم و دو برابر هم درد بکشم برم الکترولیز تا ریشه کن بشن راحت بشم از این میسوزم من نه مشکل هورمونی داشتم نه چیزی زدم خودمو ناقص کردم لعنت به اون اوپراتور احمق

غرق خیالِ خود بیگانه زِ هر کس                                                                                                                               ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️