2777
2789
عنوان

خانوما 😂

87 بازدید | 8 پست

سایت و نبستن عجیبه😂

گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟! جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر... ❌اقایون با من کل کل نکنید حوصلتونو ندارم یه سری ادما خیلی بی ذات و بیشورن دنبال هرز بازی و...... یعنی فقط خواستم بگم خاک تو سرت

باز فیکا شروع میشه

یا وجود نداری....یاوجودشو🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

اره فکر کنم دیگ روال عادیه

خدارو شکر

گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟! جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر... ❌اقایون با من کل کل نکنید حوصلتونو ندارم یه سری ادما خیلی بی ذات و بیشورن دنبال هرز بازی و...... یعنی فقط خواستم بگم خاک تو سرت

اره ازادن ازامشب

دیگ نمیبندن؟

اره الان صدا شنیدنا شروع میشه

صداها تموم شد 🙂

یا وجود نداری....یاوجودشو🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ