2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

باید اسپری بگیری رو مبلارو اسپری کنی

ملافه و رو بالشتی هارو بشوری

کش مو و برس موهای قدیمیتو بندازی بره

اگه این کارارو نکنید هر چقدر هم از سرتون پاک بشه چون تخمش اونجاها مونده دوباره میگیرین

اب و سرکه قاطی کن اسپری کن رو سرتون ، یا تو حموم بریز رو موها

محلول هم از داروخانه بگیرین برای رفع شپش همون دفعه اول که استفاده میکنید تخمارو له میکنه. بعدش شونه کشی کنید و برید حموم

اگه پسرتون نمیذاره براش انجام بدین باید موهاشو کوتاه کنی تا از شر این شپش راحت بشین

با نسیمی دفتر ایام بر هم میخورد..

برای پسرتو یروز بشین دونه دونه جدا کن

هر روز اینکارو بکن و از شامپو هم طبق نسخه استفاده کن.

سرکه سیب هم خیلی خوبه ، بزن یکم بمونه بعد شونه کن.

روغن زیتونم خوبه، بزن یکم بمونه بعد شونه کن میگن خفه میکنه.

تو حمومم نرم کننده بزن و شونه کن😁

کلا درمانش اینه اونایی که بالغ شدن و تخم هاش که میچسبه به مورو جدا کنی.

شونه پلاستیکی نه، از اونایی که استیلن تو دیجیکالا میفروشن بگیر.

چند وقت یبارم کف سرتو با تاید بشور میگن اینم تاثیر داره😁

وسایل خونه و بالش و... هم اسپری مخصوص بزن چند روز یبار. کش موهاتو با آب داغ بشور و بذار یه هفته تو پلاستیک مهر و موم شده بمونن. چون بدون تغذیه مدت زیادی زنده نمیمونن

میفهممت،من انقدر حالم بد بود انگار آخردنیاستولی زیاد استرس نده به خودت کارایی که گفتم و بکن خلاص میش ...

من بیشتر استرس دارم خانواده شوهرم بفمن هی میگن بهم

ما هم چند سال پیش درگیرش بودیم موی سر دختر مو سشوار کشیدم و موی خودمم به مدت سه چهار ساعت کامل با روغن نارگیل طبیعی چرب کردم و با پلاستیک کاورش کردم دیگه راحت شدم چون یه جایی خوندم که روغن خفشون میکنه و تو اب زنده میمونن شامپو داروخانه برای من هیچ تأثیر ی نداشت

برای پسرتو یروز بشین دونه دونه جدا کنهر روز اینکارو بکن و از شامپو هم طبق نسخه استفاده کن.سرکه سیب ه ...

فردا میرم از همون شانه ها و قطره کیمیا بگیرم موهام هم کوتاه کردم دعا کنید زود بره آبروم میره

ما هم چند سال پیش درگیرش بودیم موی سر دختر مو سشوار کشیدم و موی خودمم به مدت سه چهار ساعت کامل با رو ...

تخم ها خفه نمیشن🤔

بعد چند روز اونا میان بیرون.

باید شونه زدنو تا چند روز ادامه بدی

فردا میرم از همون شانه ها و قطره کیمیا بگیرم موهام هم کوتاه کردم دعا کنید زود بره آبروم میره

اگه پیوسته درمانشو ادامه بدی و خسته نشی زود تموم میشه.

اگر کسیو داری بشینه یبار موهاتو بالا پایین کنه هر چی میبینه جدا کنه خیلی خوب میشه

تخم ها خفه نمیشن🤔بعد چند روز اونا میان بیرون.باید شونه زدنو تا چند روز ادامه بدی

نه خفه میشن من فقط با این روش نتیجه گرفتم اگه لازم شد دو سه روزی همین روشو ادامه بده