2821
2789
عنوان

خودکار معلم😑🤦🏻‍♀️

339 بازدید | 28 پست

دیروز سر امتحان ترم خودکارم تموم شد معلم خودکارشو بهم داد،بعد امتحان دیگه پیداش نکردم خودکار رو بهش بدم، نمی دونم چرا خودکارو گذاشتم کنار پنجره، زنگ بعد معلم زیست اومد سر کلاس خودکارو گرفت باهاش نوشت و آخر زنگم با خودش برد!😑😑

روم نمی شه بهش بگم خودکار رو کجا گذاشتین مال یه معلم دیگه بود، چه کار کنم؟😑

تا یه جایی زوری می خندی ولی همین خنده هات اشکن به مو می رسه پاره هم می شه همه شنبه ها رفتن آدما چقدر عزیز می شن وقتی که قاب عکس شن عجب رسم تلخی منم می خوام یه قاب عکس شم.. دیگه نمی ترسم قلبم جا بزنه جاش یه سنگه دیگه نمی ترسم سیاه بره چشام یهو تار شه صحنه دیگه یادم نی کی اصلا دلمو کجا شکسته عجله داره دیرشه روحم می خواد جدا شه از جسم...🖤

ای کاش همونموقع میگفتی بهش. نمیتونی شبیهشو بخری به معلمت بگی اشتباهی یه معلم دگه برداشت منم یه جدیدشو براتون خریدم؟ خودکار گرونی بود؟

اگه نظری دادم میتونید با نظرم مخالف باشید و بیانش کنید نظر همه محترمه. اما اگه تاپیک زدم و مشورت خواستم یا درددل کردم نزنید تو ذوقم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یکیدیگ بگیر بهش بده

پول ندارم😂بعدم معلومه جدیده

تا یه جایی زوری می خندی ولی همین خنده هات اشکن به مو می رسه پاره هم می شه همه شنبه ها رفتن آدما چقدر عزیز می شن وقتی که قاب عکس شن عجب رسم تلخی منم می خوام یه قاب عکس شم.. دیگه نمی ترسم قلبم جا بزنه جاش یه سنگه دیگه نمی ترسم سیاه بره چشام یهو تار شه صحنه دیگه یادم نی کی اصلا دلمو کجا شکسته عجله داره دیرشه روحم می خواد جدا شه از جسم...🖤

یه خودکار بخر بده معلمت

زندگیم یهو ورقش برگشت از وقتی موهبت الهی رو درک کردم و آشنا شدم ☀️🪄  من معتادم !!! به ماجراجویی دختری هستم آمیخته به هنر 🌏☄️ 🌱ولی من به تموم‌چیزایی که گفتن نمیرسی رسیدم✨💚میشه بدون توهین اظهار مخالفت  کرد ‌‌.‌‌میشه بدون تحقیر اظهار وجود کرد..میشه بدون تخریب جایگاه پیدا کرد.   میشه بدون حسادت بدست آورد . پس وجودت رو خراب نکن دوست من🥰🫀عاشق خلق هنرهای آلبرت بیرشتات🪴  دوست عزیز اگه کلمه بی ربطی یا اشتباهی میبینی در جمله به لطف غلط گیر کیبوردمه که همیشه به جای درست غلط می‌کنه . همون کلمه ای که درست و شبیهشه اره همونه 😂

شکل خودکارو یادته ؟

برو یکی عین اون بگیر و پس بده

زشته از معلمتم پسش بگیری

یه درخواست کنم ازت؟💙🫂هر وقت کامنت منو دیدی تو اخرین تاپیکم یه کامنت یا دعای خیر برام بذار این یه دلگرمی و انرژی مثبته ک یکی از دور کمکم کرده منم قول میدم در اینده ادم مفیدی بشم برای کمک ب جون ادما

شکل خودکارو یادته ؟برو یکی عین اون بگیر و پس بده زشته از معلمتم پسش بگیری

آره تقریبا

ولی جدید بگیرم می فهمه

آره تقریباولی جدید بگیرم می فهمه

خب متوجه بشه شاید اصلا ازت نگیره ،ولی تو بخر

وطنم پاره ی  تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید علی)باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ دیگه نمیخوام از مادر شوهر،خواهرشوهر ،جاری،زن داداش،از هیچکس غیبت کنم،حتی خانواده خودم،میترسم غیبت های اینجا هم تو نامه اعمالم إعمال بشه بدبخت بشم والا بخدا ،هر جا دیدید غیبت کردم بهم بگو خاک برسر باز که غیبت کردی،شاید آدم شدم 😔

منم یکی از معلما خودکارمو گرفت دیگه نداد واقعا زشته دزد شدن

این معلم ما هم حواسش نیست خودکار و ماژیک اینا رو با خودش می بره😂

آره تقریباولی جدید بگیرم می فهمه

یکم بنویس باهاش😂

تنها ایدم همینه

یه برگه رو باهاش خط خطی کن

جوهرش مصرف شه

یه درخواست کنم ازت؟💙🫂هر وقت کامنت منو دیدی تو اخرین تاپیکم یه کامنت یا دعای خیر برام بذار این یه دلگرمی و انرژی مثبته ک یکی از دور کمکم کرده منم قول میدم در اینده ادم مفیدی بشم برای کمک ب جون ادما

ای کاش همونموقع میگفتی بهش. نمیتونی شبیهشو بخری به معلمت بگی اشتباهی یه معلم دگه برداشت منم یه جدیدش ...

روم نشد🥲

می شه ولی می فهمه جدیده

نه خیلی گرون نبود

یکم بنویس باهاش😂تنها ایدم همینه یه برگه رو باهاش خط خطی کن جوهرش مصرف شه

اصلا من بهش گفتم می شه از یکی از بچه ها خودکار بگیرم

نمی دونم چرا خودکار خودشو داد😂

گرفتارم کرد😂