2777
2789
عنوان

سکه شد 200 میلیون بدبخت شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1913 بازدید | 91 پست
کالا من نیستم کالا شمایین همون بالا هم گفتم بهتون

وقتی در عوض در اختیار قرار دادن بدن خودتون مبلغی رو دریافت میکنید یعنی جسمتون کالاست

وقتی به این قضیه به این چشم نگاه میکنید که هر دو نفر ادمید و هر دو به یک اندازه مهمید و مسائل مهم تری از نیاز جنسی هست که کنار هم حل کنید و رابطه ج هم میشه بخش کوچیکی از رابطتون، دیگه فکر مادی نمیکنید

البته خیلی مهمه که پارتنرت کی باشه، واسه کسی که به زن فقط دید جنسی داره بله، خانومش حق داره که زیربار ازدواج سفید نره

انقد خام و ناپخته ای که ازدواج رسمی و قانونی رو خودفروشی میدونی و حتی انقد بی عقلی که نمیدونی داره ا ...

شما نه سن منو میدونی نه تحصیلات منو نه تجربیاتمو

بنابراین راجع به میزان عقل و پختگی من نمیتونی نظر بدی، ولی خب میزان عقل و سواد خودت رو با ادبیاتت نشون دادی،

مردی که از دوست شما سواستفاده کرده لیاقت شوهر بودن و پدر بچه بودن رو نداشته ، همون بهتر که رفته

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وقتی در عوض در اختیار قرار دادن بدن خودتون مبلغی رو دریافت میکنید یعنی جسمتون کالاستوقتی به این قضیه ...

بشور بشو کار اشتباهتو مخصوصا تو جامعه زن ستیز ایران حتما موفق میشی

ازدواج رسمی و قانونی هم یعنی هر دو طرف مسئولیت همدیگه رو قبول میکنین آقا بیشتر مسئول مادیات زندگیه خانم بیشتر مسئول معنویات زندگی نه اینکه نره خونه و مکان برای ارضای نیازش داشته باشه ولی مسئولیت چیز دیگه ای رو کردنش نگیره

در ضمن پارتنر هرکسی هم نباشه خود پیغمبر هم باشه من زنم ارزشم خیلی بالاتر از اونه و برای داشتن من باید از عبارات فاکتور رد بشه و من و با افتخار همه جا معرفی کنه نه اینکه بشم دستمالی که باهاش کمرشو پاک میکنه

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
شما نه سن منو میدونی نه تحصیلات منو نه تجربیاتموبنابراین راجع به میزان عقل و پختگی من نمیتونی نظر بد ...

اتفاقا اگه میزان تحصیلات همچنین که تو اسمت نوشتی باید یه خبر بد بهت بدم که دقیقا منم تحصیلات و شغلم همینه بدبختی

بله مردی که عرضه رسمی کردن عنوان منو تو زندگیش ندارها ارزش تف انداختن تو صورت رو هم ندارها منم اینو صد ها بار بهش گفتم نفهمید متاسفانه تو بازی روانی روشن قکرانه( تو بخون روغن فکرانه) جامعه افتاده بود

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
ده تا اما تجدید نظر زد

دعا کن منم جدا شم واقعا خستم دیگ از این زندگی

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد💜                                                                                اللهم عجل الویک الفرج 🤲       محمد جواد💙          علی اصغر 💚

بشور بشو کار اشتباهتو مخصوصا تو جامعه زن ستیز ایران حتما موفق میشی ازدواج رسمی و قانونی هم یعنی هر د ...

فعلا که دیگ انقد دخترای که راحت خودشونو در اختیار مردا میزارن که مردا برا همینم هست ازدواج نمیکنن میگن تا این جور دخترا هستن چرا ازدواج کنم

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد💜                                                                                اللهم عجل الویک الفرج 🤲       محمد جواد💙          علی اصغر 💚

فعلا که دیگ انقد دخترای که راحت خودشونو در اختیار مردا میزارن که مردا برا همینم هست ازدواج نمیکنن می ...

آفرین بحث منم همینه چرا باید انقد خودتو دم دستی بگیری که نقل محافل یه عده ننه قمر باشی انقد راحت از شل بودنت حرف بزنن

زن خیلی جنس با ارزشیه واقعا عصبی میشم یه عده رو میبینم که ختییییی همون یه عده باعث بدنامی بقیه دخترا هم شدن

بشور بشو کار اشتباهتو مخصوصا تو جامعه زن ستیز ایران حتما موفق میشی ازدواج رسمی و قانونی هم یعنی هر د ...

به نظرم این چرت و پرتا رو برای خودت نگه دار ، تو خودت به زن ستیزی دامن میزنی، خداروشکر امثال شما داره کمتر میشه

آفرین بحث منم همینه چرا باید انقد خودتو دم دستی بگیری که نقل محافل یه عده ننه قمر باشی انقد راحت از ...

فکر میکنن ازدواج رسمی فقط بخاطر رفع نیاز آقا و کسب درآمد خانومه من که رسمی ازدواج کردم همچین چیزی نیست والا هر دو آدمیم برا هم ارزش قائلیم چه آقا چه خانوم چه افکار کثیفی از یه کار درست دارن

به نظرم این چرت و پرتا رو برای خودت نگه دار ، تو خودت به زن ستیزی دامن میزنی، خداروشکر امثال شما دار ...

امثال من کمتر شده که شما ها وضعیت جامعه رو به اینجایی رسوندین که وضعیت تاپیکای اینجا ایناست دیگه

بیخیال ، ارزش آدم به هایمن اش نیس

جدی میگی اینو؟

من کجا حرف های من زدم آخه واقعا ؟

خیلی خنده دار بود این حرفت خیلی زیاد 😂

فکر میکنن ازدواج رسمی فقط بخاطر رفع نیاز آقا و کسب درآمد خانومه من که رسمی ازدواج کردم همچین چیزی نی ...

آها همین دیگه منم حرفم اینه چرا وقتی اون آقا از من به عنوان شخصی برای رفع نیازش استفاده میکنه ولی بقیه مسئولیت های زندگی منو به عهده نمیگیره؟ تو کوچه و خیابون کارشون نمیکنه که به حداقل هوایی برای شروع زندگی داره دیگه

مخصوصا تو این جامعه جهانی سومی که از قدیم گفتن مرد نمیتونه نیازشو سرکوب کنه و فلان و همین جمله هم به عده رو شیر کرده هر غلطی دلشون میخواد میکنن تهشم میگن من مردم تو زنی

برو بابا اه

اتفاقا اگه میزان تحصیلات همچنین که تو اسمت نوشتی باید یه خبر بد بهت بدم که دقیقا منم تحصیلات و شغلم ...

تو مگه میدونی تحصیلات من جیه؟

چرا فکر کردی اینقدر برام مهمی که تحصیلاتت برام خبر بد باشه؟

زیاد خودتو افکار پوسیدتو جدی نگیر