2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تغذیه خوب،روان سالم،دوستان خوب،محصولات پوستی خوب،و در نهایت عمل های زیبایی

نه تو می مانی،نه اندوه و نه هیچ یک از مردم این آبادی به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم خواهد رفت آن چنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند...
ارایش؟ اگر مشکل هورمونی داری درستش کنی خوشگل تر میشی، یا پوستت بده بهش برسی

نه آرایشو دوست ندارم

اما پوستم خوبه

به پوستم خیلی میرسم

نیایش هستم🫥عاشق حیوونا🫥کاربری دست سه تا دوسته🫥از استان اصفهان هستم ، لطفا اسم شهرمو نپرسید نمیگم🫥

چه خوب

البته بعضی وقتا جوش میزنم😂

همیشه پوستم سالم نیست

اما سعی میکنم باشه

نیایش هستم🫥عاشق حیوونا🫥کاربری دست سه تا دوسته🫥از استان اصفهان هستم ، لطفا اسم شهرمو نپرسید نمیگم🫥

اول از همه پول جمع کن بعد ببین کجا صورتت مشکل داره چشات بینیت دندونات کدوم یکی از اینا ک اصولی هست انتخاب کن بعد میریم مرحله ژل زدن بعد هم میزیم یکی از این سه گزینه اولی انتخاب میگنیم بعد هم مابین اینا یک رژیم هم میگیری و هر ماه اگر پول داشتی برو بااسگاه اگر نداشتی هم گشنگی ب شکمت بده وپیادروی کن وبعد اینک خسگگل شدی روی استایلت کار کن بر وزترین لباسا بپوش لباسا کوتاه تا بالا باسن و شلوارا گشادشافل و موهاتم کوتاه کن وباز بزار و کراتین بکن مرحله بعد عمل ها وژل ها رنگ مو و کراتین و میکرو ابرو کن بعد اینا اگر پول داشتی لباس واستایل بعد هم تا میتونی شامپو بدن و اسپری بدن و خامه بدن و نمک. بدن و اسکراب لایه بردار و مام استفاده کن و بوتاکس زیر بغل هم بزن همیشه قبل بیرون رفتن حمام کن موهاتم کوتاه کن مد هست ک راجت سشوار بککنی وهمیشه واسه روتین موهات ی شامپو خوشبو استفاده بکن و ماسک مو و روغن ارگان یا نارگیل بزن اسپری و بعد هم عطر مو بزن و همیشه برو اپلاسیون کل بدنت رو بعد حمام کره بدن وابرسان بدنت بزن و رروش عطر بزن و همیشه لباس خونگگی قشنگ هم بگیر اولیت اخر لباس خونکی هستا

همیشه صورتت اصلاح کن و اپلاسیون کن بدنت و خوشبو باش و حمام بروو ورتین حمام رعایت کن و دندونات همیشه مسواک بزن و هرجا ت صورت زار تر از بقیه جاهاهست اولویت قرار بده برو درس کن و لوازم ارایش هم بگیر

اول از همه پول جمع کن بعد ببین کجا صورتت مشکل داره چشات بینیت دندونات کدوم یکی از اینا ک اصولی هست ا ...

ممنوووون

اما خب من دبیرستانی هستم خیلی از این کار هارو نمیتونم انجام بدم😂

بازم ممنون🌷