2777
2789
عنوان

من باید چیکار کنم

122 بازدید | 6 پست

مامان بابام دو ساله از هم جدا شدن تو این مدت و همیشه بحث مالی داشتن بابام تا جایی که بتونه تامین میکنه ولی فوقش خرج کرایه خونه بتونه بده بیشتر نه ، مامانمم حقوق داره ولی قسط داره و.. یعنی خرج بیشتر بشه مامانم میده

بعضی وقتا که دعواشون میشه مامانم میگه منم میخوام برم احساس میکنه کل بار زندگی افتاده رو دوش این

امروزم باز دعواشون شد گفت بابات پی کیف خودشه من موندم اینجا واسه همین سر خرج ها هم یه موقع هایی داشته باشه هم نمیکنه مثله امروز میگه بابات باید بکنه امروز یه عکس رادیولوژی پولشو نداد و چون با بابام سر پول دعواش شده بود ، حس اضافه بودن دارم دیگه نه از هیچ کدوم پول میخوام نه خوشم میاد ازشون دوست دارم منم جدا شم ازشون تو این مدتم سر کار نرفتم چون افسردگی دارم و درگیر مریضی های مختلف بودم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین عزیزم میدونم چی میگی ...اما شرایط اقتصادی برای همه سخت شده از جهتی هم همه خسته ان ....یه ذره با ...

اره اما حس میکنم منو انداختن وسط مثلا امروز مامانم میگف چون تو هستی اینا باور نمیکنن که من برم

اره اما حس میکنم منو انداختن وسط مثلا امروز مامانم میگف چون تو هستی اینا باور نمیکنن که من برم

کجا بری عزیزم ....اونا نهایتا به خاطر تو کار میکنن مطمئن باش ...بازم خوبه که هر دو شاغلن ....مشکلات خونه های دیگه خیلی بیشتره ...مراقب پدرو مادرت و خودت باش ...قدرشونو بدون که هیچ جا خونه ی پدرمادرت نمیشه حتی اگه نون خشک بخوری

این حرف منو یادگاری داشته باش بعدها بهش میرسی ....سعی کن مشکلات خانوادتو حل کنی ،چون شما با همید خوشیاتون باهم گرفتاری هم باهم ...ادم زرنگا و ادمای موفق اختلافشون تو همین چیزاست

کجا بری عزیزم ....اونا نهایتا به خاطر تو کار میکنن مطمئن باش ...بازم خوبه که هر دو شاغلن ....مشکلات ...

خودمو نمیگم مامانمو میگم که میگه میرم پدرم باور نمیکنه بره بخاطر من هم که شده مادرم میمونه تو تاپیکم گفتم

با هم نیستیم ک اینا از هم جدا شدن

خودمو نمیگم مامانمو میگم که میگه میرم پدرم باور نمیکنه بره بخاطر من هم که شده مادرم میمونه تو تاپیکم ...

درکت میکنم حساسی بالاخره پدرمادرن و ازجهتی فکر کنم تک فرزندی ...تو میتونی از قدرت فرزند بودنت و تک بونت و ابنکه خیلی عزیزی براشون استفاده کنی و نظم رو برقرار کنی ....باور کن ....