2777
2789
عنوان

دخترای بالای سی سال بیاین💐💐💐💐💐

| مشاهده متن کامل بحث + 1938 بازدید | 173 پست
من خودم آمادگی ندارم به اندازه کافی مسئولیت پذیر نیستم صبور نیستم به شدت هم آدمی ام ک زود عصبی میشم ...

اینا دلیل نمیشه که من الانم همینجوری ام😂۳۵ رو رد کردم، اخلاق عوض نمیشه، یکیو انتخاب کن به عاقبت ما دچار نشی

دقیقا . پس میرسیم بهمون مورد دوم 😂😂😂

نه اون مورد دوم از نظر انرژیکی خوب نیست برامون،عادته،میشه بدون اون هم با آرامش زندگی کرد تا وقتی که یکیو تور کنی😅

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای منم ۷۳ ام یه خاستکار خوبمو الکی رد کردم

مرا در واپسین روزها بیاد آور...                                                 صبح میشه این شب،باز میشه این در.. ای که مرا خوانده راه نشانم بده دعا کنید برام 🥲

آره دیگه اون دختری ک من میشناسم از دانشگاهمون بودهم کلاسیمهریه داشت و پسره پولدار و خرج کن بود همه چ ...

اینکه عالی بوده ولی خوب الان پسره کم مونده بگه تو برام خونه بگیر بریم باهم زندگی کنیم😕

عزیزم توقع کم تا چه حد اخه؟الان مثلا من ۲۹ سالمه من الان تازه بیام برم مستاجریکی بچه دار بشم؟ صبر کن ...

من بدون در نظر گرفتن بچه گفتم، بچه که الان اشتباهه،دیگه شرایط اینجوری شده باید مستاجری رو تحمل کرد ،خارج از کشور که این همه آدما حسرتشو میخورن اکثرا همه مستاجرن،کار میکنن اجاره میدن،دو نفری میشه ساخت ولی بچه نه

چیاست حالا مگه ضررهاش ؟

انرژی روحی و جسمی تو پایین میاره،فرکانس تو منفی میکنه،انرژی های منفی جذبت میکنه،کم کم تمرین کن کمترش کنی چون فایده ای نداره مصنوعیه و بدن اینو میفهمه ! رابطه طبیعی با احساس و واقعی، بدن رو از نظر روحی و جسمی بالا میبره و حتی سیستم ایمنی رو قوی میکنه، یه بغل ساده کلی انرژی تو بالا میبره، و احساس های مثبت برات ایجاد میکنه... در کل هرچی که طبیعی هست مفیده هر چیز مصنوعی ضرر داره

من بدون در نظر گرفتن بچه گفتم، بچه که الان اشتباهه،دیگه شرایط اینجوری شده باید مستاجری رو تحمل کرد ، ...

خارج از کشور بیمه پزشکی دارن اگر ی مریضی بگیرن لازم نیست مثل ما خونه بفروشن خرج شیمی درمانی کنن دارو گیرشون نیاد تو بازار ازاد با قیمت چند برابر بخرن

تو خارج کار میکنن ولی وقتی بازنشسته میشن انقدر درامدشون کافیه که میرن سفر گشت و گذار و استراحت نه مثل ما که تازه میریم دنبال شغل بعدی

تو خارج از سر نداری مستاجر نمیشن فرهنگشون اینه چون اصلا تو فاز پس انداز و روز مبادا و ... نیستن تو حال زندگی میکنن و

بچه هم اشتباهه قبول میمونه ی رابطه جنسی اونم نمیارزه والا به دردسرش

نمیدونم والا کدوم کار درسته کار ما یا کار اونا ولی اونا خوشحال تر از ماه هستن و شوهرای بهتریم گیرشون ...

بله چون تجربه شون بیشتره بهتر بلدن مردارو رام کنن،همین دوستم شوهر اولش کارخونه دار بود، قبل اونم دوس پسر داشت موقعی که من نمیدونستم رابطه چیه، اون توی تاکسی روی دوس پسرش یه حرکتایی زد که معنی شو نمیدونستم !

الانم مطمئنم به پسر پولدار تور میکنه ازدواج دوم هم میکنه،عشق و حالشم براهه...

نمیدونم چیکار میکنن پسره فکر بدی راجبشون نمیکنه و میاد میگیره....! ماها هیچ کاری نکرده به خودمون شک داریم

ولی خب مطلقه با مجرد فرق دارهمنم مطلقه بودم اجازم دست خودم بود میرفتم با یکی اوکی میشدم

خوب مشکل اینه که ما میگیم اگه با پسری کاری کنیم ، نه صرفا رابطه کامل، اون پسره راجبمون فکر بد میکنه و جلو نمیاد برای ازدواج

دخترعمو شوهرم تو سن ۴۱سالگی با معاون یه بانک همسن خودش ازدواج کرد خداروشکر هم خوشبخته هم موفق منم ت ...

تو هم از دل اون خبر نداری . شاید الان خوشبخت باشه ولی مجردی واقعا ی مشکلات مزخرفی هم داره