2777
2789
عنوان

دخترای بالای سی سال بیاین💐💐💐💐💐

1938 بازدید | 173 پست

وضعیت ارتباطاتون چجوریه؟دوس پسر یا خواستگار دارین؟؟ چرا بعد از سی سالگی یهو انقدر دورمون خلوت شد و هیشکی نمیاد سمتم؟؟

همه چیمم اوکی کردم ظاهر و باطن و تحصیلات و هر چی که یه دختر خوب باید داشته باشه... چرا انقدر وضعیت ماها به رکود خورده؟؟

۳۰-۴۰ ساله های دوروبرتون از نظر رابطه تو چه شرایطی هستن ؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هچی ندارم 😂😂هیچ تمموم شد ازدواج برا من

↝𝒔𝒉𝒆 𝒒𝒊𝒓𝒍 𝒕𝒉𝒆 𝒃𝒆 𝒐𝒘𝒏 𝒅𝒓𝒆𝒂𝒏𝒎 𝒅𝒆𝒓 𝒓𝒂𝒍𝒕𝒊 𝒄𝒉𝒂𝒏𝒒𝒆.↜🧚🏻‍♀⃟🌸 ⊰↫اون دخ‍‌ت‍‌ری ب‍‌اش ک‍‌ه خ‍‌ودش روی‍‌ا ه‍‌اش‍‌و 🌥🍓↬⊱ ≼🖇🍒↭ب‍‌ه واق‍‌ع‍‌ی‍‌ت ت‍‌ب‍‌دی‍‌ل م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه↭🌻️پرنسس۷۱سابق آرزوها و خواسته هامو رها کردم ❤️

دخترعمو شوهرم تو سن ۴۱سالگی با معاون یه بانک همسن خودش ازدواج کرد خداروشکر هم خوشبخته هم موفق منم تو سن ۱۷سالگی الان ۳۸سالمه دخترم ۲۰سالشه واصلا نفهمیدم لذت بردن از زندگی چی هست

کاربرجدید نیستم

ربطی به سن نداره بازار هر سن و سالی کساده

من تو همکلاسی های دخترم که بین و ۲۰ تا ۲۵ هستن هم اصلا دیگه ازدواج نمیبینم

دوستی و درخواست دوستی هم کم شده چون خرج دوستی و کافه هم رفته بالا

به نظرم بحث سن و سال نیست ...بحثه اینه که عده ی انگشت شماری تن به ازدواج میدن ...

حالا علاوه بر مسائل مالی که واقعاااا حق میدم به پسرا ،روابط ازاد و دسترس بودن عده ای از دخترا ،تاکید عده ای نه همه ....اشتیاق ازدواج رو کم کرده و عدم مسئولیت پذیری و نفوذ فرهنگای اشتباه و خیلی چیزای دیگه