2777
2789
عنوان

ی نفرو دیدم ک

106 بازدید | 11 پست

ی خانم دکتره رو دیدم خیلی با ناز و عشوه و آروم حرف میزد

من خودمم رشته های پیرا پزشکی ام و کلا میدونم اصلا ربط ب شغل نداره

ولی متوسطه حرف زدنم نه کوچه بازاری نه خیلی با عشوه

ولی در کل ناز نازو هستم چون تک دخترم

ولی همش حس کردم نکنه من بدم نکنه من بی کلاسم نکنه من بی شخصیتم

چرا رفتار من مثل اون دختره نیست

چند روزه افتاده تو مغزم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودت باش

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید لطفا حتی شما دوست عزیز!!!

شخصیتت جوری ک دلت میخواد بساز اگ اون مدل حرف زدنش قشنگه اینو ازش بگیر و داشته باش و هرچی که بنظرت خوبخ از بقیه بگیر و شخصیتت درست کن

هوالمحبوب 💛                                                    خدایا شکرت 🌱

حله ..من انگار تو بازار آهن کار میکنم مثلا میخوام به همسرم بگم ماشینو روشن کن میگم ماشینو آتش کن بری ...

😅🤣شوهر منم گاهی میگه بابا آروم یذره با ناز وادا حرف بزن

اون لحظه میخوام خفه اش کنم ولی الکی خودمو میزنم به اون رااااه😄😉

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید لطفا حتی شما دوست عزیز!!!

اخه نمیشه خدایی جامعه ما خشنه توش عشوه بیایم آدمو میخورن.

نه میگن زنیکه چشمش دنبال شوهر ماست🤣🤣

نه میگن زنیکه چشمش دنبال شوهر ماست🤣🤣

چند بار خواستم عشوه ای شم نشدicon مثلا خواستم صمیمی شم رفتم از طرف پرسیدم ببخشید الان نرخ دلار چنده.اونم مثلا گفت فلان قدر. بقیه مکالمه رو بلد نبودم تموم شدicon

چند بار خواستم عشوه ای شم نشد مثلا خواستم صمیمی شم رفتم از طرف پرسیدم ببخشید الان نرخ دلار چنده.اونم ...

در ادامه کت رو انداختی رو شونه پاشنه رو ور کشیدی کت هارو باز کردی و رفتی🤣😁