2777
2789
[QUOTE=408970715]وقتی جنگ بشه طلا میره بالا جنگ نقل و نبات نمیپاشن ک میگین بعد جنگ ارزون میشه. بعد ج ...

وقتی حرف از ریزش شدید میزنن ینی انقدر کوته فکر هستن ک فکر میکنن قرار اتفاق خاصی بیفته.

پس فک میکنن قراره نقل و نبات براشون بپاشن ک ارزوی حمله دارن

استندبایِ حاجی🙌🏼

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله این سومین شوهرشم بود چی شد یکی مقصر دوتا مقصر جالبه همیشه هم پول خودشو جیب میزنه

چه ربطی داره من موردآقاهم دیدم سه بار ازدواج کرده موردخانومم دیدم سه بارازدواج.

قسمتش اینجوری بوده

وقتی حرف از ریزش شدید میزنن ینی انقدر کوته فکر هستن ک فکر میکنن قرار اتفاق خاصی بیفته. پس فک میکنن ق ...

بازار که به خواست ما نیست سیستم خودش رو داره و کسی هم کوته فکر نیست هر کس هم ضرر کنه تقصیر خودشه به کسی مربوط نیست بازار روند خودش را طی میکند

به سراغ من اگر می‌آیی نرم و آهسته بیا مبادا که ترک بردارد چینی نازک تنهایی من☘️☘️
بانو تابلو باتابلو صرافی طلافروشی یکیه

دوست عزیز اتحادیه تا 8ونیم قیمت میزنه و دیکه نمیزنه

اگه میلی و طلاین تغیر قیمت دارن و بالاتره دلیلش ابنه ک طلای جهانی بالا میزنه و با خیر بالا پایین میشع

همین الان خبر اومد 26 کشور اروپایی سپاه رو تروریست اعلام کردن

این ینی تشدید تنش وبالا رفتن قیمت طلا

سایت رهاورد هم الان شما نکاه کنی دیکه قیمت نمیرنه و اپدیت قیمتش برا ساعت 8 هست.

قیمت تابلویی ک شما میگی با اتحادیه تغییر میکنه و الان اتحادیه قیمت نمیزنه حتی روز جمعه قیمت اتحادیه برا روز قبل کاری هست و ااپدیت نمیکنه تا شنبه

استندبایِ حاجی🙌🏼

چه ربطی داره من موردآقاهم دیدم سه بار ازدواج کرده موردخانومم دیدم سه بارازدواج.قسمتش اینجوری بوده

سه بار رو مهریه گرفتن؟وقتی زن مقصر نباشه حاضره ی پولیم بده فقط از اون زندگی بیاد بیرون نه با ترفند پول طرف رو بکشه بالا

بازار که به خواست ما نیست سیستم خودش رو داره و کسی هم کوته فکر نیست هر کس هم ضرر کنه تقصیر خودشه به ...

بازار روند خودش رو طی میکنه؟ این دیکه چ حرفیه؟؟؟

همین الان خبر اومد سپاه تروریست هست داره روند خودشو میره؟

طلا با سیاست سروکار داره

بازار بورس و کریپتو و فارکس هم همینه

خود من 180 دلار کریپتو سرمایه داشتم شبی ک روسبه حمله کرد ب اوکراین سرمایم توی 6 ساعت شد 70 دلار، الان بازار راه خودشو رفته؟

استندبایِ حاجی🙌🏼

بازار روند خودش رو طی میکنه؟ این دیکه چ حرفیه؟؟؟ همین الان خبر اومد سپاه تروریست هست داره روند خودشو ...

پس شما هم میتونی حساب کنی که تو این تنش ها چه اتفاقاتی میوفته دو حالت داره جنگ میشه و ما برنده ایم که خب قیمت یه روندی داره و یا جنگ نمیشه و این لشکر کله زرد برمیگرده اونم به روند دیگه و یا جنگ میشه ما هم می بازیم اونم روند خودشو داره یکی از اینا حتما ریزش داره دیگه

به سراغ من اگر می‌آیی نرم و آهسته بیا مبادا که ترک بردارد چینی نازک تنهایی من☘️☘️
پس شما هم میتونی حساب کنی که تو این تنش ها چه اتفاقاتی میوفته دو حالت داره جنگ میشه و ما برنده ایم ک ...

عجب تحلیلی🤐🤐

جنگ بشه طلا بالا میزنه شما برنده بشی یا بازنده باشی اقتصاد کشورت فلج خواهذ شد.

درضمن تبعات این جنگ رو داریم منو شما میدیم پس ربطی ب پیروزی یا عدم پیروزی نداره

استندبایِ حاجی🙌🏼