2777
2789

اخراج میشه؟گیر میدن؟یا تو استخدامی مشکلی پیش میاد؟

من واقعا سختمه و نگران این موضوعم🗿

یا امام حسین دستمو بگیر🤍یه صلوات برام میفرستی لطفا؟آقایون درخواست ندین خانوماهم اگر درخواست دادین قبلش علتشو تو تایپک بگین...《تا ابد بغض وسط خنده هامی...🙂》

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بستگی به شهر و اون دانشگاه دارهبعضی مردیسا سختگیر نیستن

از تبریز اطلاع دارین یا نه

یا امام حسین دستمو بگیر🤍یه صلوات برام میفرستی لطفا؟آقایون درخواست ندین خانوماهم اگر درخواست دادین قبلش علتشو تو تایپک بگین...《تا ابد بغض وسط خنده هامی...🙂》

بستگی به شهر و اون دانشگاه داره

بعضی مردیسا سختگیر نیستن

painting is real love سابق. چند ساله این سایت رو دارم ولی کاربری قبلیم از دست رفت.عاشق هنر و سیاه قلمم، رشتم ادبیات فارسیه اگه دانش آموزی و سوالی در این مورد داری میتونم بهت پاسخ بدم در حد توانم🦋💕 خداروشکر برای رشته ای که انتخاب کردم💙 اهل مطالعم اگه کتاب خوبی خوندین خوشحال میشم بهم معرفی کنید در هر زمینه ای💋 زندگی سرشار نقاط مثبته، پس سعی کنیم ببینیمشون، و چیزهایی هست که از عهده عوض کردن شون برنمیاییم، بهتره از جنگیدن برای تغییرشون دست برداریم🎀 هیچ چیز کامل نیست و نخواهد بود هر چه زودتر به این باور برسیم به نفع ماست

بستگی به شهرتون داره

تبریزو اطلاع دارین؟

میشه دانشجوی بی فرهنگیان

😑😑😑

الان فرهنگیانی؟

ورودی بهمنم

از تبریز اطلاع دارین یا نه

نه

painting is real love سابق. چند ساله این سایت رو دارم ولی کاربری قبلیم از دست رفت.عاشق هنر و سیاه قلمم، رشتم ادبیات فارسیه اگه دانش آموزی و سوالی در این مورد داری میتونم بهت پاسخ بدم در حد توانم🦋💕 خداروشکر برای رشته ای که انتخاب کردم💙 اهل مطالعم اگه کتاب خوبی خوندین خوشحال میشم بهم معرفی کنید در هر زمینه ای💋 زندگی سرشار نقاط مثبته، پس سعی کنیم ببینیمشون، و چیزهایی هست که از عهده عوض کردن شون برنمیاییم، بهتره از جنگیدن برای تغییرشون دست برداریم🎀 هیچ چیز کامل نیست و نخواهد بود هر چه زودتر به این باور برسیم به نفع ماست

تبریزو اطلاع دارین؟

نه متاسفانه اردبیل قم و مشهد رو شنیده بودم اجباریه

میگن تهران و کردستان و بعضی جاها اختیاریه

هولای سایت بی خود درخواست ندید متاهلم هر جقدرم پشت شوهرم بد بگم شما عنشم نمیشید