2777
2789
عنوان

همسرتون چه عادتی داره

| مشاهده متن کامل بحث + 2323 بازدید | 132 پست
این آقا عشقی کار میکنه😂

ببین ولی واقعا عصبیم میکنه، واقعا بهم میریزم و اون لحظه که کادو شم میبینم قسم میخورم از جاش برندارم ولی بعد میگم میبینه ناراحت میشه برنداشتم، برش میدارم

ولی یه حس بدی دارم به همه اون کادو ها

انگار یه خاطره بد پشتشون بوده

کاربری من و دخترعموم💙 آره خب مالِ مفت خوبه، خوشمزه س، اشتها رو باز میکنه، همه ازش تعریف میکنن، هوا خوبه و همه خندونن به خودتون که میرسه سیل اومده، همه چی گرونه و از همه مهمتر منم که توقعم زیاده...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنده خدا صدات براش آرامش بخشه لابد😂

تو خونشه حرصمو دربیاره

کاربری من و دخترعموم💙 آره خب مالِ مفت خوبه، خوشمزه س، اشتها رو باز میکنه، همه ازش تعریف میکنن، هوا خوبه و همه خندونن به خودتون که میرسه سیل اومده، همه چی گرونه و از همه مهمتر منم که توقعم زیاده...
وقتی من عصبی میشم سکوت میکنه تا عصبانیت من فروکش کنه

چه جنتلمن😅

چه فایده که همش یه خاطره بد دارن😑💔

بیشتر خوراکی بخره خوبه بخوریش تموم شه یادت بره

ایمان صفا یجا نوشته بود:کیا  یه شب که اعصابت خورد بود و بد حرف زدی لال بودن و بخاطرت  هیچی نگفتن ؟همونارو نگهه دار!((و من تورو نگه داشتم تا ابد)) یه دختر دارم شااه نداره صورتی داره ماه نداره  آوینای قشنگممم دختر خوش صحبت مامان کلییی آرزوهای قشنگ برات دارم بزرگ شو و قد بکش ما قراره آینده تورو باهم بسازیم دوست دارم قلب مادر♥️
اوخی🥲تا حالا اصلا شده دعوا کنین؟

اختلاف نظر که آره ولی دعوا که صدامونو ببریم بالا یا همو ناراحت کنیم اصلااا

بخدا به جز دو شب، تو کل این مدتی که باهاشم نشده با ناراحتی بخوابم اون دو شب هم یکیش فوت یکی از نزدیکانم بود یکیشم نصف شب خواب بد دیدم بیدار شدم دلم نیومد بیدارش کنم

Benyamin🩵

ببین ولی واقعا عصبیم میکنه، واقعا بهم میریزم و اون لحظه که کادو شم میبینم قسم میخورم از جاش برندارم ...

زبون محبتش کادوئه دیگه

همسر منم بحث که میکنیم ممکنه تا ۲ روز حرف نزنه کفری میشم یوقتایی

بعدش با یه معذرت خواهی و اشتباه کردم سر و تهشو هم میاره

حس میکنم نهایت تلاشش همینه بلد نیست بیشتر از این

حالا خوبه شما یچیزی گیرت میاد کیفشو ببر

زبون محبتش کادوئه دیگههمسر منم بحث که میکنیم ممکنه تا ۲ روز حرف نزنه کفری میشم یوقتاییبعدش با یه معذ ...

حس میکنم بی ذوقیش قراره رو روحیم تأثیر بذاره🥲