2777
2789
عنوان

همسرتون چه عادتی داره

| مشاهده متن کامل بحث + 2327 بازدید | 132 پست
همش سرکارهچیزیم بخوام میگه کارتت پول زدم برو بگیربه ندرت بابت چیزی ذوق کنه🥲

فکر میکنه تامینت میکنه یعنی میفهمیدوست داره.ادما متفاوتن

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره خوبه خدایی گاهی بعدشم پشیمون میشم از حرفایی ک زدم بد حرف میزنم

من قهر کنم یا چیزی

میگه من حوصله قهر ندارم🥲 ناز کشی اصلا بلد نیست

ولی هربار دعوا کنیم برام کادو میگیره😂💔

کاربری من و دخترعموم💙 آره خب مالِ مفت خوبه، خوشمزه س، اشتها رو باز میکنه، همه ازش تعریف میکنن، هوا خوبه و همه خندونن به خودتون که میرسه سیل اومده، همه چی گرونه و از همه مهمتر منم که توقعم زیاده...
چه قشنگ🥲۵ جلسه خصوصی برای شوهرم میخواممم

نگا اینجوری فکنکن

هرکسی یه خوبی داره یه بدی

مثلا اینجور هست ولی عصبی ک بشه هیچکی نمیشناسه😄

《کمتر اهمیت بده ، بهتر زندگی کن》

چرا آزار دهنده؟

یه مثال ساده بزنم

مثلا میخواستم خمیردندونی که همیشه میزنم رو بخرم

گفت میدونستی خمیر دندونا خط دارن؟

خط قرمز یعنی از مواد شیمیاییه و خط مشکی هم شیمیایی و هم گیاهی و یه خط دیگم گفت که رنگش گمونم سبز بود که گیاهیه

گفت اونی که همیشه میزنی شیمیاییه موادش😐

من فقط یه خمیر دندون ساده میخواستم که خوشم میومد ازش

یا مثلا امروز میخواستم مایع لباسشویی بریزم تو ماشین

گفت این سمتی که داری میریزی دور آخری که میخواد آبکشی کنه میره تو لباسا اون یکی سمت بریز که از اول بریزه رو لباس

چیزای ساده ایه ولی یوقتایی ادم کفری میشه

زندگی سخت میشه اینجوری😂

من قهر کنم یا چیزی میگه من حوصله قهر ندارم🥲 ناز کشی اصلا بلد نیستولی هربار دعوا کنیم برام کادو میگی ...

خوبه ک خواهر اینم همون منظورو میرسونه کادو خیلی بهتره icon

ایمان صفا یجا نوشته بود:کیا  یه شب که اعصابت خورد بود و بد حرف زدی لال بودن و بخاطرت  هیچی نگفتن ؟همونارو نگهه دار!((و من تورو نگه داشتم تا ابد)) یه دختر دارم شااه نداره صورتی داره ماه نداره  آوینای قشنگممم دختر خوش صحبت مامان کلییی آرزوهای قشنگ برات دارم بزرگ شو و قد بکش ما قراره آینده تورو باهم بسازیم دوست دارم قلب مادر♥️
فکر میکنه تامینت میکنه یعنی میفهمیدوست داره.ادما متفاوتن

هزار بارم میگم محبت کلامی یه چیز دیگه س

ولی اصلا تلاش نمیکنه اصلاااا

کاربری من و دخترعموم💙 آره خب مالِ مفت خوبه، خوشمزه س، اشتها رو باز میکنه، همه ازش تعریف میکنن، هوا خوبه و همه خندونن به خودتون که میرسه سیل اومده، همه چی گرونه و از همه مهمتر منم که توقعم زیاده...
نگا اینجوری فکنکنهرکسی یه خوبی داره یه بدیمثلا اینجور هست ولی عصبی ک بشه هیچکی نمیشناسه😄

بد حرف میزنه؟ حتی با شما؟

هزار بارم میگم محبت کلامی یه چیز دیگه س ولی اصلا تلاش نمیکنه اصلاااا

یاد نگرفته حتما تو خانواده خودش اینجوری بوده

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم
اره یوقتایی میرم رو مخش که به حرف بیاد اوضاع بدتر میشه😅

ارهه سکوتشون بهترهicon

ایمان صفا یجا نوشته بود:کیا  یه شب که اعصابت خورد بود و بد حرف زدی لال بودن و بخاطرت  هیچی نگفتن ؟همونارو نگهه دار!((و من تورو نگه داشتم تا ابد)) یه دختر دارم شااه نداره صورتی داره ماه نداره  آوینای قشنگممم دختر خوش صحبت مامان کلییی آرزوهای قشنگ برات دارم بزرگ شو و قد بکش ما قراره آینده تورو باهم بسازیم دوست دارم قلب مادر♥️
خوبه ک خواهر اینم همون منظورو میرسونه کادو خیلی بهتره

حالا کادوش چیه؟ یه شاخه گل آبی، یه بطری شیر کاکائو، یه کتاب یا ایرکاف🤣🤍

یاد نگرفته حتما تو خانواده خودش اینجوری بوده

باباش با مامانش برخورد میکنه ها انگار اینا تازه عروسن

ولی خب خیلی باهاشون ارتباط نداریم

علاقه ایم ندارن از خانوادهاش بگه به آدم

خیلی از رفتاراش باب میلمه

زیاد محبت میکنه، تو جمع کلی ازم تعریف میکنه و هوامو داره، فکر اقتصادیش خیلی خوبه، هیچ وقت نشده وقتی ناراحتم اجازه بده بخوابم حتما هرچقدم طول بکشه میمونه و برام حلش میکنه، وقتی از نظرم جایی تو رابطه نیاز به تغییر باشه حتما قبول میکنه و فورا براش راه حل پیدا میکنه، تو بحث حتی اگه حق با خودش باشه همیشه سعی میکنه کوتاه بیاد و حق رو بده به من که خوشحال بشم🥹 خییییلی حرمت نگه داره تاحالا ندیدم ذرهای بی ادبی تو کلامش یا رفتارش

Benyamin🩵