2777
2789
عنوان

همسرتون چه عادتی داره

| مشاهده متن کامل بحث + 1885 بازدید | 127 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ازدواجت سنتی بوده یا عاشقانه؟

سنتی نبود، خودم دوسش داشتم قبول کردم

هیچ اجباریم در کار نبود

کاربری من و دخترعموم💙 آره خب مالِ مفت خوبه، خوشمزه س، اشتها رو باز میکنه، همه ازش تعریف میکنن، هوا خوبه و همه خندونن به خودتون که میرسه سیل اومده، همه چی گرونه و از همه مهمتر منم که توقعم زیاده...

و اسی جونم هرکی مارو میبینه میگه شما زندگیتون رو الکی تعریف میکنید

ولی شوهر من انقده مهربونه انقد خوش اخلاق ه و شوهر من خیلی خیلی خوشگله و این خصوصیاتم داره چش همه دخترای محل دنبالشه و همیشه و مدام خدا اخلاقش با همه بده

🌱

شاید شناختی درموردش نداشتی

فکر میکردم بعد از ازدواج بهتر میشه...

دوست بودیم یه مدتی

کاربری من و دخترعموم💙 آره خب مالِ مفت خوبه، خوشمزه س، اشتها رو باز میکنه، همه ازش تعریف میکنن، هوا خوبه و همه خندونن به خودتون که میرسه سیل اومده، همه چی گرونه و از همه مهمتر منم که توقعم زیاده...
فکر میکردم بعد از ازدواج بهتر میشه...دوست بودیم یه مدتی

ما چون زندگیمون شبیه رمان هستش همه فک میکنن دوست بودیم باهم ولی فقط خدا میدونه ما قبل ازدواج با هم سلام احوال پرسی هم نمیکردیم🤣🤣

🌱

اسی همون کادوی ک میخره ام یک درصد بفهمه و ببینه میزنی تو ذوقش دیگ نمیخره ها بهت بگم

آخه همیشه خاطره های بدی رو یادم میارن🥲

آخه همیشه خاطره های بدی رو یادم میارن🥲

ببخشید من تاپیک و کامل نخوندم

یعنی از عمد کادوی میخرن ک حال شما رو بد کنن؟

برای خودتون بیشتر زمان بذارید،درسته وقت طلاست ولی شما الماسید❤🌱
ببخشید من تاپیک و کامل نخوندم یعنی از عمد کادوی میخرن ک حال شما رو بد کنن؟

نه بابا اونجوری که نیست