2777
2789
عنوان

کدوم رشته پرستیژش بیشتره

| مشاهده متن کامل بحث + 3073 بازدید | 129 پست
خب بیاید از این زاویه هم نگاه کنیم که پزشکی عمومی به درد نمیخورهباید تخصص گرفت و تخصصی مثل پوست و چش ...

زنان هم واقعا رشته سختیه و کشیک های وحشتناکی داره

هر چه از دوست رسد نیکوست...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره دقیقااینقدر این مدت دندون رو خوشبخت و پزشکیو بدبخت کردن ک واقن باورت میشه من چن ساله دانشجو ام و ...

شاید نسبت به دندون رشته پزشکی سختی بیشتری داشته باشه
اما نسبت به سایر رشته ها بهترین رشته هست
باورم نمیشه دانشجو پزشکی انقدر ناامید ...
یکی از بهترین و اینده دار ترین و تضمین ترین رشته هاست

البته همونطور که گفتم دندون هم به اون سفید نمایی که میکنن نیست و حتی دندانپزشک ها هم تا تخصص نگیرن توی عمومی اشباعه ...

شاید نسبت به دندون رشته پزشکی سختی بیشتری داشته باشهاما نسبت به سایر رشته ها بهترین رشته هستباورم نم ...

ممنونم از حرفات❤️🩹

مشاور کنکورم تیم خفنی داریم اگه خواستی مشاور همراهی برا کنکورت داشته باشی پیشتم حتما بهم پیام بده

هیچ شغلی پرستیژ نداره

فقط پاسپورت یا اقامت دائم یه کشور دیگ پرستیژ داره بهترینشم امریکاس بعد کانادا استرالیا کشورهای اروپایی یا ژاپن تا میاییم پایین تر ترکیه مجارستان گرجستان لهستان اکراین

مرسی از راهنماییت عزیزم و امیدوارم بتونم شهر زیباتون قبول شم راستش من روحیم خیلی به پزشکی میخوره ... ...

اگر تصورت از پزشکی زیست مدرسه هست واقعا اشتباهه پیشنهاد می کنم یک سر به کتاب های حتی عمومی فیزیولوژی بنداز گرچه اگر هم بر فرض واقعا مثل زیست مدرسه بود در پزشکی عمومی نهایتا چند سال اول که دوره علوم پایه و... تمرکز روی فونداسیون و دانش عمومی شما از پزشکی و بدن هست بعد از فیزیوپات دیگه عملا بحث های تئوری خیلی کمتر میشه و چالش حفظی بودن دیکه از بین میره، صحبتی که خیلی هم شنیده میشه اینه که اکثر پزشک های متخصص هم حتی اون جزئیات علوم پایه خاطرشون نیست