2777
2789
مگه خدا نشسته هرچی ما بگیم بگه چشم راجب خدایی با اون عظمت چی فکر می کنید واقعا!

فکر میکردم عادل ومهربونه

سختی وحسرت بدشون یه روز تموم میکنه ولی اشتباه میکردم سهم من از این دنیا شد حسرت وانتظار

میگفت عادله کوش عدالتش این فقط یه نمونش

وا اگه مخلوق قرار باشه به ریز و درشت امور خالق آگاه باشه که دیگه این رابطه معنی نمیگیره و برعکس میشه

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان ناراحتی

منم گاهی این خس ها رو پیدا مردم آخرش فهمیدم که اشتباه بوده

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

تو زندگی من یه روز خوش یه تفریح یه شادی نبودجوونیم همینطور داره میره با حسرتاز خوشی دنیا فقط حسرتش ب ...

میدونی منم این روزا و این حس و حال رو گذرونم برای همین با تموم وجودم درکت میکنم ولی وقتی به نهایت میرسی و از همه چی و همه کس می بری این دقیقا همون نقطه ای که قراره تموم سختیایی که کشیدی رو برات جبران کنه قشنگ من یه کوچولو دیگه صبر کن بهت قول میدم قراره بهترین ها برات اتفاق بیفته❤️

دیگه تحمل حسرت وبدبختی ندارم

همین دیگه تحمل زندگی نداری

وگرنه همه آدما به موقعی به بن بست میخورن

یه موقعی دنیا به کامشون نیست

ولی همه میدونین که دنیا گذری هستش و خود خدا هم گفته بعد هر سختی آسانی هست استارتر جان اینو از ته دلم میگم اگه ایمان تو بهش قوی تر کنی خیلی زندگیت اسونتر پیش میره

منم خودم به مدت عین شما فکر میکردم ولی دیدم واقعا خود خودشه که زندگی منو میچذخونه و اگه به بزرگیش ایمان داشته باشی متوجه میشی که قشنگ میچینه

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
فکر میکردم عادل ومهربونهسختی وحسرت بدشون یه روز تموم میکنه ولی اشتباه میکردم سهم من از این دنیا شد ح ...

عزیز دلم

درکتون می کنم

اگه از ظلم انسانا دلخوری باید بدونه که

و خب انسان ها اختیار و آزادی دارن که هرکاری میخوان بکنند، خدا اگه پس کله ظالم بزنه، پس اختیار اون انسان چی میشه؟

اگه دعا کردی مستجاب نشد، خب به صلاحتون نبوده لابد

ما از پشت صحنه روزگار چی میدونیم؟

ما هیچی نمی دونیم

پس دلیل نمیشه به خدا لقب دروغگو بدیم

هوا که خنک میشه، درخت هایی که سایه مینداختن هم فراموش میشن🏝🌲🌲🏝

اشباهت میکردی

اولشبه خدا غر میزنم ناز میکنم براش قهر میکنم باهاش چند ساعت نگذشته خدا غلط کردم من جز تو کسی رو ندارم تنها تو با خبری از دلم تنها تویی که قهر و کنایه منو تحمل میکنی و نازمو میکشی تو به دل نگیر حرفامو

بعد خیلی کم بعدش بعضا بعد یک مدت نشانه ای میبینیم و میفهمم چقدر بدم

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست