ملیلیلی مدیر استارتر عضویت: 1402/08/24 تعداد پست: 206 عنوان کرم پودر نارس 35 بازدید | 5 پست سیسیا به یه کرم پودر خوب نیاز دارم شنیدم نارس خیلی کیفیتش خوبه اگه کسی داره میشه تجربشو بگه یه عکس هم ازش بفرسته دیروز | 22:34 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
thehaniam عضویت: 1404/10/01 تعداد پست: 143 ارزش خرید نداره نسبت به قیمتش کرمپودر لورال در قرمزش خیلی خوبه پوستو مخملی میکنه من خودم دوره میکاپ دیدم
ملیلیلی مدیر استارتر عضویت: 1402/08/24 تعداد پست: 206 ارزش خرید نداره نسبت به قیمتش کرمپودر لورال در قرمزش خیلی خوبه پوستو مخملی میکنه من خودم دوره میکاپ ... اها مرسی از نظرت 💕
smaillllll عضویت: 1399/02/29 تعداد پست: 5985 ارزش خرید نداره نسبت به قیمتش کرمپودر لورال در قرمزش خیلی خوبه پوستو مخملی میکنه من خودم دوره میکاپ ... پوست چرب اوکیه؟ خدایا به هر کجا رفتم و هر چیزی که نگاه کردم فقط تو رو دیدم %زندگی پارادوکس عجیبیه ی چیز باارزش بی ارزش
thehaniam عضویت: 1404/10/01 تعداد پست: 143 پوست چرب اوکیه؟ از همه نظر اوکیه بنظر من کرمپودر اصلا پوست چرب و خشکش فرقی نمیکنه شما میتونی با زیر سازی و پودر فیکس مشکلتو حل کنی
smaillllll عضویت: 1399/02/29 تعداد پست: 5985 از همه نظر اوکیه بنظر من کرمپودر اصلا پوست چرب و خشکش فرقی نمیکنه شما میتونی با زیر سازی و پودر فیکس ... چ طوری ؟ چ برندی خدایا به هر کجا رفتم و هر چیزی که نگاه کردم فقط تو رو دیدم %زندگی پارادوکس عجیبیه ی چیز باارزش بی ارزش