2777
2789

تمام حرفهایی که گفتید قابل درک هست . ولی تنها بودن دلیلی نیست برای اینکه این همه موصوعات.

گاهی اوقات باید قبول کنیم که شاید قرار هست ما با تنهایی کنار بیاییم .

پس هیچ وقت نباید به تنهایی بد بین باشیم.

گاهی تنهایی خودش یه نعمته

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اشتباهایی ک تو گذشته کردم هر چند کوچیک و مسخره همه با هم یادم میان و من نابود میشم

خیلی بدم خیلی روحیم ضعیفه

نمیدونم چیکار کنم

مثل ادمای عادی نیستم

تروخدا کمکم کنین ب جز اینجا پناهی پیدا نکردم

تمام حرفهایی که گفتید قابل درک هست . ولی تنها بودن دلیلی نیست برای اینکه این همه موصوعات.گاهی اوقات ...

ببین در اصل تنها هم نیستم اصلا نمیدونم تنها هستم یا نه

اصلا نمیدونم گیجم نمیدونم چی درسته چی غلط باید چیکار کنم چجوری فکر کنم چجوری زندگی کنم چجوری با خودم کنار بیام

همه ریشه در کودکی داره. اگه در کودکی به این باور برسیم که هر اشتباهی برابر هست با تنبیه و طرد شدن از طرف بقیه و برای دوست داشته شدن باید هیچ اشتباهی نکنیم و کامل باشیم، نتیجه اش میشه این

برای هر اشتباه کوچک و بزرگی برای مدتها خود سرزنشی داریم.

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
اگه قوی بودم حالم خوب بود انقدر خودمو ازار نمیدادم انقدر خودمو سرزنش نمیکردم انقدر هر روز خدا گریه ن ...

اگه دیگه خودت رو سرزنش نمیکردی و آزار نمیدادی و گریه نمیکردی ، زندگیت چه تغییری میکرد

مرنج و مرنجان
همه ریشه در کودکی داره. اگه در کودکی به این باور برسیم که هر اشتباهی برابر هست با تنبیه و طرد شدن از ...

ممنونم ازتون😭❤️

حتی تا قبل از اینکه پیام شما رو ببینمم داشتم خودمو سرزنش میکردم

واقعا ادم تا چ حد حق داره اشتباه کنه؟

میتونم بهتون درخواست بدم؟

اشتباهاتمو بگم فک کنین دخترتونم نظرتونو بگین

البته هر وقت وقت داشتین

اگه نمیشه هم اشکالی نداره❤️

ببین در اصل تنها هم نیستم اصلا نمیدونم تنها هستم یا نه اصلا نمیدونم گیجم نمیدونم چی درسته چی غلط با ...

میفهمم تهس نمیدونی اصلا با خودتون چند چندید؟

اینها عادیه.

ما هم اینجوریم

خیلی از هم سن و سالهای ما هم اینجورن

خیلی از افرادی که سنشون کمتر از ما هست یا سنشون بیشتز از ما هست هم اینجورن .

این یعنی بلاتکلیفی

گاهی بلاتکلیفی از خود ادم هست

و گاهی بلاتکلیفی به خاطر شرایطی که ادم در اون قرار میگیره.

ولی تنها چیزی که میتونه کمک کنه ، کمی ارامش هیت . کمی نشیتن و بی خیال همه چی شدن . یعنی در حد چند ثانیه اامش داشتن . و استارت از نو

ممنونم ازتون😭❤️حتی تا قبل از اینکه پیام شما رو ببینمم داشتم خودمو سرزنش میکردم واقعا ادم تا چ حد حق ...

من همینجا راهنمایی تون می کنم اگر بتونم. ببین شما هر وقت خواستی تصمیم بگیری، هدفت مثبت و خوب بوده و نمی خواستی اشتباه کنی. اون زمان، با دانش و اگاهی که نسبت به مساله داشتي و همینطور شرایط روحی خودت، سعی کردی بهترین تصمیم را بگیری. حالا اگه اونطوری که باید پیش میرفته، نرفته دیگه نباید خودت را سرزنش کنی.

ببین کجا اشتباه کردی و چرا؟ این چرا خیلی مهمه... ازش درس بگیر و دفعه بعد اون اشتباه را نکن.

با سرزنش کردن خودت هیچ چیز بهتر نمیشه.

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم