2777
2789
عنوان

تستتتت

418 بازدید | 30 پست

تست

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت

سایتو نبند نینی یار

یک عدد عاشق فیلم کره ای چینی و آسیای شرقی ‏ کراش هام 😍Zeng shunxi / Lee Jong Suk/. Gong Yoo /اوک تک یون/ رو وون/سونگ کانگ/چا اون-وو/و خیلی های دیگه که اسماشون یادم نمیاد 😂😂اگر سیدراما یا کیدراما میبینی نشناخته دوست خوب منی❤️🔥😜 در تلاش برای خواندن رمان های انگلیسی 🥴همه رو میبخشم جز اونیکه سرسفره قهر میکردم میگفت ولش کن حتما سیره 😢😂😂جواب ابلهان خاموشیست ولی من چون حوصلم سر میره گاهی جواب میدم

سایتو نبند نینی یار

نمیبندیم

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت

نمیبندیم

بوس 🥰🥰🥰

یک عدد عاشق فیلم کره ای چینی و آسیای شرقی ‏ کراش هام 😍Zeng shunxi / Lee Jong Suk/. Gong Yoo /اوک تک یون/ رو وون/سونگ کانگ/چا اون-وو/و خیلی های دیگه که اسماشون یادم نمیاد 😂😂اگر سیدراما یا کیدراما میبینی نشناخته دوست خوب منی❤️🔥😜 در تلاش برای خواندن رمان های انگلیسی 🥴همه رو میبخشم جز اونیکه سرسفره قهر میکردم میگفت ولش کن حتما سیره 😢😂😂جواب ابلهان خاموشیست ولی من چون حوصلم سر میره گاهی جواب میدم

خداروشکر مونده بودم ساعت ده به بعد کجا غیبت کنم

😂😂😂

برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی

درود

نی نی یار چرا تاپیک مدیریت مخارج رو قفل کردی و دسترسی استارتر رو بستی؟؟ بحث تو همه تاپیک ها پیش میاد باید یاد بگیریم جواب ندیم یا رد بشیم یا نهایت بحثی هم پیش بیاد تموم میشه ،نظرات مخالف همیشه هست این مدل دیکتا.توری بستن تاپیک توهین به کاربراس ،، لطفا تاپیک رو باز کن

برای مهتاب پس از شبهای طولانی...

درود نی نی یار چرا تاپیک مدیریت مخارج رو قفل کردی و دسترسی استارتر رو بستی؟؟ بحث تو همه تاپیک ها پیش ...

اون هفته سیاسی شد تاپیک به استارتر گفتم مراقب باشه قفل کردم پستها رو پاک کردم بعد دوباره سیاسی شده بود استارتر باید مراقب باشه وقتی سیاسی میگن تذکر بده و قفل کنه و دوباره باز کنه ولی استارتر رو لغو نکردم مگه لغو شده؟

اون هفته سیاسی شد تاپیک به استارتر گفتم مراقب باشه قفل کردم پستها رو پاک کردم بعد دوباره سیاسی شده ب ...

این دفعه سیاسی نبود ،، استارتر لغو نشده ولی خودت نوشتی که دسترسیش رو به تاپیکش بستی نمیتونه خودش باز کنه

برای مهتاب پس از شبهای طولانی...

این دفعه سیاسی نبود ،، استارتر لغو نشده ولی خودت نوشتی که دسترسیش رو به تاپیکش بستی نمیتونه خودش باز ...

چرا سیاسی شده بود پستها روپاک کردم