2777
2789
عنوان

چرخ خیاطی مناسب؟!؟

470 بازدید | 7 پست

میشه ی چرخ خیاطی تو رنج 500 تا700 که خوبه وبشه باهاش دوخت مانتو لباس راحتی و یاحتی مجلسی ساده دوخت معرفی کنید؟!؟ 

به چه اپشن هایی تو خرید چرخ خیاطی بایدتوجه کنیم؟!؟ 

میخوام چذخ خیاطی بخرم هیچ اطلاعاتی ندارم. بعدم میخوام برم کلاس تایادبگیرم واسه خودم سرگرم شم

عزیزم کاچیران نگیر که سر سال باید بندازی دور.اگه ژانومه بگیری عالیه  ژانومه نو که تو بازار هست چینیه .باید دست دوم بگیری و اصل باشه.من و خواهر سالهاس داریم من خیلی استفاده دارم آخ نگفته تا حالا تعمیرم نبردم.

عزیزم کاچیران نگیر که سر سال باید بندازی دور.اگه ژانومه بگیری عالیه  ژانومه نو که تو بازار هست ...

اره نظر خودمه ژانومس از چند نفر پرسیدم همه گفتن این مارک خوبه. 

جداهمه چینی؟!؟ یعنی بدردنمیخوره؟!؟ 

دست دوم اصل ازکجا پیداکنم؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من تازه ژانومه ی مدل ۱۸۶۰ خریدم قیمتشم ۱/۴۰۰ بود پارسال 

چینی نیست و تایوانیه و الان دارم یه ساله حرفه ای ازش استفاده میکنم و بهترین چرخه به نظرم. 

اصلا ژانومه های قدیمی و استوک و دست دوم نخر جدید هاش امکانات بیشتری داره. 

مال من قطعات داخلیش هم فلزیه و از بین نمیره. 

سوزن نخ کن اتومات داره ۲۱ مدل فکر کنم دوخت داره . پایه ی سر دوز جا دکمه و ... داره. و کلی امکانات بهتر از قدیمی ها

منم و این صنم و عاشقی و باقی عمر...   

من تازه ژانومه ی مدل ۱۸۶۰ خریدم قیمتشم ۱/۴۰۰ بود پارسال  چینی نیست و تایوانیه و الان دارم یه س ...

مرسی عزیزم. پس جدیدهابهتره؟ تو اون رنج قیمت نمیخوام عزیزم.از مارک ژانومه تو رنج500 تا700 چه مدلی پیشنهادمیکنید؟ 

مرسی عزیزم. پس جدیدهابهتره؟ تو اون رنج قیمت نمیخوام عزیزم.از مارک ژانومه تو رنج500 تا700 چه مدلی پیش ...

عزیزم من رفتم گفتم بهترینش رو میخوام که اونو پیشنهاد دادن و خود فروشنده میگفت جدید بخر. 

مادر شوهر من خیاط حرفه ایه و خودش از ان ژانومه های قدیمی داره اما گفت به من که اینو بگیر. 

تو رنج ۶۰۰ ۷۰۰ هم داشت اتفاقا. فکر نمیکنم بد باشه ولی اون قیمتاش چینی بود. و فکر کنم قطعات داخلیش پلاستیکه.

منم و این صنم و عاشقی و باقی عمر...