2777
2789

آره ممکنه

((ظالم به ظلم خویش گرفتار میشود از پیچ و تاب نیست رهایی کمند را))💯قشنگم اعتماد ب نفس و عزت نفس چیزی نیست که مادرزادی بیاد🌹 باید کسبش کنی♥️ بدستش بیاری باور کن من اشنا داریم صدجوووووور عمل کرده بعد بازم نتونسته اعتماد ب نفس به دست بیارع😘 برعکس دوستام میشناسم کاملا طبیعی و بدون عمل ک از نظر بقیع قیافه شونم عادیه ♥️ولی اعتماد ب نفس بالایی دارن..😍تو خودتو قبول نداری چونکه خود واقعیتو نشناختی 💞منم اوایل تقریبا اینطوری بودم..اول اینکه چهره دست خود ادما نیست 💙دوم اینکه تو باید بری تو کار بالا بردن اگاهیو که بدونی انسان اصلا جسم و ذهنش نیست🥰 و ی موجود نامحدودع که خیلی ها با قیافه های عادی یا ب اصلاح مردم زشت دارن دنیارو میچرخونن🪅 ببین یه چیزی بهم ثابت شده اون هم این که زشت ترین آدم روی کره زمین هم حتما دست کم به نظر یه نفر زیبا و دوست داشتنیه! 🥳همون دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره 😜نگاه کن به این موضوع. دیگه اینکه تا اون روز برسه تلاش کن حس و حالت بهترین باشه و تا حد توانت به خودت برس 😚هم از پوشش آرایش بهداشت تندرستی و این چیزها هم روان و فکر آرام داشتن..💫.به این چیزی که بهت گفتم ایمان داشته باش هر روز هم از صبح به رسیدن روز خوبت فکر کن و منتظرش باش...💘بهت خوش میگذره و لحظه ای که ایمانت بهش 100 درصد شد درخشش رو تو نگاهت می بینند ..شک نکن که میشه!⭐✨

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بهترین تعبیر خواب که هم تعبیر اسلامی و هم تعبیر روانشناسی و هم تعبیر غربی ارئه می ده و در آخر هم جمع بندی کامل بهتون ارائه می کنه و الان وصل هم هست و قند شکن هم نمی خواد هوش مصنوعی tabir-ai.ir هست.

مثل هوشهای خارجی، جواب را از خودش تخیلی نمی سازه و کاملا علمی جواب میده

یک ثبت نام ساده و رایگان داره و برای هر سوال یک مبلغ کوچیک می خواد اما خیلی دقیق و از اکانتهای پرو هوشهای مصنوعی خارجی بهتر جواب میده یعنی با یه میلغ ناچیز پاسخ کامل و از اکانت پرو بهتر جواب میده.

هر روز اعتبار هدیه میده.

راستی هر روز هم می تونید تعبیر خوابهاتون را ازش بپرسید

در ضمن آرشیو هم داره و جوابش براتون ذخیره میشه.

برید به آدرس سایت هوش مصنوعی تعبیر خواب (بدون نیاز به قند شکن):

tabir-ai.ir

🌜⭐🌛