life_is_painful مدیر استارتر عضویت: 1403/08/04 تعداد پست: 2189 عنوان اس ام اس تلگرام 59 بازدید | 13 پست بچه های اس ام اس تلگرام درست شد؟ مامان ببخشید نمی دونستم اخرین باره میبینمت. ولی من دلم پر میکشه واسه اینکه یه بار دیگه ببینمت. دل تنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک با او چه کرده است دیروز | 21:23 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
life_is_painful مدیر استارتر عضویت: 1403/08/04 تعداد پست: 2189 منم شنیدم میخام برم امتحان کنم ببینم چی میشه من از اکانتم افتادم بیرون برم بزنم ببینم میاد مامان ببخشید نمی دونستم اخرین باره میبینمت. ولی من دلم پر میکشه واسه اینکه یه بار دیگه ببینمت. دل تنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک با او چه کرده است
favourite8585 عضویت: 1404/04/11 تعداد پست: 91 من از اکانتم افتادم بیرون برم بزنم ببینم میاد منم مثل تو افتادم بیرونخبر بده بهم هر چی شد
life_is_painful مدیر استارتر عضویت: 1403/08/04 تعداد پست: 2189 پروک سی دارین ؟ h.ttps://t.me/proxy?server=85.133.194.102&port=8443&secret=eeNEgYdJvXrFGRMCIMJdCQRueWVrdGFuZXQuY29tZmFyYWthdi5jb212YW4ubmFqdmEuY29tAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAنقطه بین h و t رو بردار مامان ببخشید نمی دونستم اخرین باره میبینمت. ولی من دلم پر میکشه واسه اینکه یه بار دیگه ببینمت. دل تنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک با او چه کرده است
life_is_painful مدیر استارتر عضویت: 1403/08/04 تعداد پست: 2189 منم مثل تو افتادم بیرونخبر بده بهم هر چی شد باشه من الان امتحان میکنم مامان ببخشید نمی دونستم اخرین باره میبینمت. ولی من دلم پر میکشه واسه اینکه یه بار دیگه ببینمت. دل تنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک با او چه کرده است
life_is_painful مدیر استارتر عضویت: 1403/08/04 تعداد پست: 2189 بچها اگ درست شد خبرم کنید من الان امتحان میکنم بهت میگم مامان ببخشید نمی دونستم اخرین باره میبینمت. ولی من دلم پر میکشه واسه اینکه یه بار دیگه ببینمت. دل تنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک با او چه کرده است
life_is_painful مدیر استارتر عضویت: 1403/08/04 تعداد پست: 2189 بچها اگ درست شد خبرم کنید من اس ام اس کد تلگرام برام اومد مامان ببخشید نمی دونستم اخرین باره میبینمت. ولی من دلم پر میکشه واسه اینکه یه بار دیگه ببینمت. دل تنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک با او چه کرده است
life_is_painful مدیر استارتر عضویت: 1403/08/04 تعداد پست: 2189 منم مثل تو افتادم بیرونخبر بده بهم هر چی شد من امتحان کردم اس ام اس اومد مامان ببخشید نمی دونستم اخرین باره میبینمت. ولی من دلم پر میکشه واسه اینکه یه بار دیگه ببینمت. دل تنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک با او چه کرده است
favourite8585 عضویت: 1404/04/11 تعداد پست: 91 من امتحان کردم اس ام اس اومد واقعا؟وارد تلگرام شدی الان؟ ببین من میخام تلگرام رو بروزرسانی کنم از کجا دانلود کنم نسخه جدید رو؟
life_is_painful مدیر استارتر عضویت: 1403/08/04 تعداد پست: 2189 واقعا؟وارد تلگرام شدی الان؟ ببین من میخام تلگرام رو بروزرسانی کنم از کجا دانلود کنم نسخه جدید رو؟ اره من اکانتم پریده بود رفتم تو اکانتم کد اس ام اس شد براماز گوگل پلی دانلود کن مامان ببخشید نمی دونستم اخرین باره میبینمت. ولی من دلم پر میکشه واسه اینکه یه بار دیگه ببینمت. دل تنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک با او چه کرده است