من سرکار بودم دیشب گفتند امروز میاد، من تا 8 شب سرکارم، اومدم دیدم برنج یه قابلمه درست کرده بعد گفت کمه اومد با پیمانه برنج پر کرد دو بار ریخت منظورم چشمی هااا،،الان دو تا قابلمه برنججج انقدررررذ زیاد کلا 5 نفریم با دو تا بچه کوچیک انقدر حرصم گرفته میگه قابلمه قبلی 4 تا ریختم اینم چشمی اندازه همون ریختم ینی الان اندازه 8 نفر برنج عصابم خورده
عمدا اینکارو کرده خواسته تو این گرونی بهتون ضربه اقتصادی بزنه
درونم جنگ است،نه بین شر و خیر ،بلکه بین من و من ،بین کودکی ام که هنوز عشق میخواهد؛و بالغی که یاد گرفته فقط دوام بیاورد،و در این میان نه پناهی هست و نه آغوش امن، فقط سکوتی که همه چیز را در خودش می بلعد.۱۴۰۴/۸/۲۶
درونم جنگ است،نه بین شر و خیر ،بلکه بین من و من ،بین کودکی ام که هنوز عشق میخواهد؛و بالغی که یاد گرفته فقط دوام بیاورد،و در این میان نه پناهی هست و نه آغوش امن، فقط سکوتی که همه چیز را در خودش می بلعد.۱۴۰۴/۸/۲۶
بخاطر چند پیمانه برنج اخه، شاید بنده خدا حواسش نبوده
دلم گرفته پدر... 😢😢😢برایم بهار بفرستید، ز شهر کودکی ام یادگار بفرستید، دلم گرفته پدر! روزگار با مننیست دعای خیر و صدای دوتار بفرستید، اگر چه زحمتتان میشود ولی این بار، برای فرزند خود قرار بفرستید، غم از ستاره ، تهی کرد آسمانم را، کمی ستاره دنباله دار بفرستید، تمام روز و شب من پر از زمستان است، دلم گرفته برایم بهار بفرستید😔😔😔😔😔برای شادی روح پدرم لطفا یه صلوات بفرستید♥