2777
2789

من الان یک هفتست میرم شرکت بعد سه تا حراست داره از یکیشون خیلییییی خوووشم میادددد

که موقع تعطیل شدنمون وایمیستن جلو در

بعد اینم به من یجور خاصی نگاه میکنههههه

امروز داشتم میرفتم سالن بالا رستوران که چایی بیارم دیدم اینم نشسته بود اونجا بین پله ها حراست چون باید کاور کفش بپوشیم بریم بالا و چایی اوردن هم داخل رختکن پایین ممنوعه مثل اینکه اخه خیلیا میاوردن منم خودمم خیلی اوردم پایین تو رختکن با اینکه حراست هم بود چیزی نگفتن بهم یعنی کسای دیگه بجز این اقا هم حراست بودن

بعد یهو کاور کفش یادم رفته بود بپوشم داشتم میرفتم بالا یهو گفت خانوم کاور کفشتون کو؟ برگشتم ک بیارم گفت بیا اینجاام هست دیگع دوباره برگشتم از پایین پوشیدم

بعد دوباره رفتم بالا رستورانش که چایی بیارم

همینکه میخواستم از پله بیام پایین گفت خانوم چایی بردن پایین ممنوعه من گفتم حالا همه میبرن به من رسید ممنوع شد ؟

گفت ممنوعه دوباره برگشتم رفتم رستوران

بنظرتون ریده بهممم یا ازم خوشش میاد😂😂😂 😭😭😭😭میگن اونایی ک از یکی خوششون میاد باهاش بدنا

داستان ماعه

خیلی نالاحتم 🥲🥲🥲

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اسی بخدا بد برداشت کردی 😭😭😭😭😭😭

«اسم نسلم رو بذار تولد های بدجا...😔» یک روز خوب کیه؟ ما که نصف عمرمون رفت! یک روز خوب کیه؟ همش دروغ بود که چی شد! تا اینجاش که رویاهامون کفنم پوسوندن. منتظر خوشی ام از مسافرت بیاد، رو لبم سبز شد علف، معطلم تو کوچه ام! خسته ام از آرزوهام که موند پشت ویترین! تو بگو شبیه زندگی آخه چی شیم؟ پناه بردم از این وضعیت به رول و ویسکی، داغونیم هممون شبیه مترول پل ریختیم. من خسته ام مثل تو از این سگ دوهای درجا، اسم نسلم رو بذار تولد های بدجا! پیرترین جوونهای این کره خاکی، نسل خنده های الکی فقط توی عکسها، یک روز خوب کیه؟ دروغه روز خوب اصلا! غروبه روبه روم فقط، نمیشه آتیش روشن الکی رو به چوب نزن، خالیه کل لیوان! نداره نیمه پری، واسم خنده داره دیگه! نفوث خوب زدن به بوی روز خوب، که کشش نداره دلم،کی این دروغ رو گفته؟ که عشق سواره به خشم! دلم خرابی می خواد،یک مستی ابدی، بیداری قشنگ نبود، می خوام بیهوش بشه چشمم... . 😔

تورو خدا یکی جواب بده

با اجازه اسی قمر در عقرب نوشته شده ۲۱اسفند خروج هست

ساعت یک بامداد حالا میخوام بدونم روز دوشنبه از ساعت یک بامداد که وارد سه شنبه میشم خروج هست ؟

یا وقتی از سه شنبه وارد چهارشنبه شدیم؟

خسته تر از انم که بگیم به چه علت 💔خیلی میگن دعای نی نی سایتی ها گیراست پس یک نفر عاجزانه ازتون درخواست می کنه اول برای فرج و سلامتی مولامون بقیه الله (عج) دعا کنیدبعدم برای من😔زندگی تا اینجا بهم سخت گرفته 💔دوصلوات مهمانم کنید اولی به نیت فرج و سلامتی مولام بقیه الله(عج)♥️دوم برای براورده شدن حاجت قلبیم 💔😔انشاءالله محرم ۱۴۰۳ حاجت رواشده باشم بلند بگو امین .اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل وفرجهم .هرکسی امضام خوند و دعا کرد بهم بگه خیلی خوشحال میشم🥺