2777
2789

خودش دعوا درس کرده منو مقصر میدونه هی میگه مشکل من تویی اصلا نه میشینه مشکلمونو حل کنیم نه چیزی اصلا الانم بچه ده ماهم شیر خشک مایبیبی میخواد مولتی از ابرو رفتم بابام رف گرف از خجالت اب شدم شوهر بیشعور حتی نمیگ از کجا بیاره

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دنبال بهونس

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

والا اوایل بچه دنیا اومد سر همه چیز دقیق بود الان سه هفتس با من دشمنه

با ننه خواهرش دعوا نکردی؟

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

چه بهونه ای

من نمیتونم قطعی بگم مثلا شاید میخواد از زیر بار مسئولیت شما شونه خالی کنه شایدددد نمیدونم شاید زیر سرش بلند شده