2777
2789

کجا میزارید ؟

مخصوصا کسایی که بچه پیش دبستانی یا اول تا سوم ابتدایی دارید

خوشم میاد کمک کنم همین♥️ اگه بهت کمک کردم برام یه صلوات بفرست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من وقتی با خواهرم زندگی میکردم میرفتم کتابخونه برای کنکور بخونم

کلید دستش نمیدادم که گم نکنه

میذاشتم داخل جاکفشی داخل یکی از کفشها

با سرویس میومد خودش در رو بهش یاد دادم باز کنه بره داخل

صبحها هم قبل اینکه برم براش میوه تکه میکردم میذاشتم یخچال

خودش میومد خونه تلویزیون روشن میکرد میوه شو میخورد گشنش بود ، یه چند ساعت بعدشم من میرسیدم ناهار میخوردیم

🕊.Memento Mori.اگه نژادپرست، مذهبی، زن ستیز، هموفوب، ترنسفوب و حیوان آزار هستید روی من ریپلای نزنید.

هنوز کوچیکه میذارمش پیش مادرشوهرم

خودم بچه بودم میرفتم خونه مادرم هم یک ساعت بعد میرسید.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

اگه مامانی کسی هست بگو نگه داره.مدرسه نزدیک مامانت بنویس بعد بیارنش. اگه نه چن تا راه حل داری مدرسه نزدیک محل کار باشه که بعد مدرسه بیاد پیشت. یا اینکه بعضی مهدها نگه میدارند. بعضی مدرسه ها هم بعد مدرسه این امکان رو برای مادر شاغل دارن که بچه یه ساعت بیشتر بمونه و یه مربی مراقبشونه. دیگه اینکه مدرسه غیر انتفاعی بنویسی تقریبا ساعت مدرسه و اداره خیلی نزدیکه

اگه مامانی کسی هست بگو نگه داره.مدرسه نزدیک مامانت بنویس بعد بیارنش. اگه نه چن تا راه حل داری مدرسه ...

کدوم ساعت اداری عزیزم

همه که کارمند دولت نیستند

کارمند شرکت های خصوصی تا ۵ عصر سر کار هستند

خوشم میاد کمک کنم همین♥️ اگه بهت کمک کردم برام یه صلوات بفرست