سلام خوب هستین ببخشید من 17سالمه وپسرم
یه حدودا دو تا سه ماه پیش که یادم میاد احساس میکردم که لقمه بزرگ میخورم پشتم درد میگیره (درد که خیلی خفیف یجوری احساس میکنم وقتی غذا رو قورت میدم از روی کمرم میره پایین
تا حدود ده روز پیش که بخاطر درد گردنم و دستام رفتم یه دکتر عمومی خیلی خوب که گفت بخاطر بی تحرکی ته ولی تا زبون و بوی دهنم رو دید گفت دراز بکش و به معدم دست زد گفت زخم معده داری و یه قرص اوزونیوم ۴۰بهم داد البته اون موقع گفت یبوست داری یا نه منم از ترس و استرس گفتم آره دارم در اصل اسهال بودم (ن شدید)
دو شب بعدش رفتم پیش یک دکتر عمومی دیگه گفتم احساس میکنم چیزی وسط قفسه سینمه که درد نمیکنه ولی احساس میکنم گیر میکنه این دکترم گفت بخاطر رفلاکس معده است همون حرف دکتر قبلی
و همون قرص هارو با دوز کمتر بهم داد
تا امروز که از پذیرش ۲۴نوبت یه فوق تخصص گوارش به اسم محمد کلاته آقا محمدی آشنا شدم نظراتی که براش نوشته بودن خوب بود
بهش گفتم گفت احتمالا بخاطر میکروب معده اس
البته من با همون دکتری که اون شب رفتم (دکتر دومی)با آمپول اش و قرصاش معده درد و احساس چیزی بین قفسه سینه خیلی بهتر شد و لی خب الان چیزی میخورم احساس میکنم از روی کمرم میره پایین و آروغ هم زیاد میزنم یعنی موقعی که غذا میخورم بعد چند لقمه باید وایسم آروغ که زدم بعد دوباره شروع کنم به غذا خوردن خیلی هم استرس دارم آدم تو گوگل میزنه از ترس سه چهار شنبه نخوابیدم
اینم بگم که بزور خواستم استفراغ کنم (خودم انگشت کف حلقم زدم )یکمی آب دهن و چند تیکه خلط بیرون اومد نمیدونم چرا اینجوریم از اندو هم میترسم دکتر اولی آنقدر بهم میخنده میگه تو بزار دو هفته از مصرف دارو هات بگذره بعد از ترس سکته کن تو این چند روزه چند بار حمله پانیک بهم دست داده
اگه راه کاری دارین بگین خیلی از استرسم کم میشه یا اگه از اینجور مشکلی داشتین بگین ممنونم
اینم بگم که استفراغ خونی یا مدفوع تیره هم حتی نداشتم