2777
2789
عنوان

دعوای خیلی شدیدی کردیم🤦🏻‍♀️🥲شات میزارم نظر بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 9638 بازدید | 166 پست

عزیز دلم فقط بگم منم از بحثا ت عقد داشتم🙂الان میفهمم چق الکی روزای خوبمون و حرمتامون الکی خراب کردیم

ب نظرم تو زنگ میزدی میگفتی بیا

یوقتای واقعا مردا نمیفهمن چیکار میکنن

برنامه میچیدی

کاربری دو نفره

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وا بی ادبیه چند روزی پیگیرش نباش سرسنگین باش

دیگ هیچی نگفتم ن زنگ زدم ن پیگیرش شدم

خیلی دلم شکست

حق با فریدون فرخزاد است:ﻧﻪ ﻣﺮﮒ ﺁﻧﻘﺪﺭ ﺗﺮﺳﻨﺎﮎ ﺍﺳﺖ ﻭ ﻧﻪ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺁﻧﻘﺪﺭ ﺷﯿﺮﯾﻦ ﮐﻪ ﺍﻧﺴﺎﻥ برای این دو، ﺷﺮفش را بدهد! یک عدد کاربر قدیمی هستم🫡

عه اومد که

بقیشم داره میاد

حق با فریدون فرخزاد است:ﻧﻪ ﻣﺮﮒ ﺁﻧﻘﺪﺭ ﺗﺮﺳﻨﺎﮎ ﺍﺳﺖ ﻭ ﻧﻪ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺁﻧﻘﺪﺭ ﺷﯿﺮﯾﻦ ﮐﻪ ﺍﻧﺴﺎﻥ برای این دو، ﺷﺮفش را بدهد! یک عدد کاربر قدیمی هستم🫡

کدوم چت شماست؟ کرمه یا بنفشه؟

بنفشه منم

خب اینو بد گفته باید از دلت درارهاینو نزاشته بودی اخه

بقیه دارن میان

اون شلوغش کرده چتای دیگشم میفرستم 🫠دیشب گفت منتظر بودن خانوادت تا یکی بگیرتت بدبخت حتی گردنت هم نمی ...

کاملا حق داری سر این حرفش ناراحت باشی

دخترا خیلی رو این حساسن

ولی یخرده برا این خودتو لوس کن بفهمه دیگه این حرفو نزنه

دمیون گرررر🐈🐱. میشه یه صلوات برا شهید بابک نوری عزیزم بفرستی؟🫠❤️

دیگ هیچی نگفتم ن زنگ زدم ن پیگیرش شدم خیلی دلم شکست

اشکال نداره عزیزم دفعههای پیش کدومتون پیشقدم شده برا آشتی؟

اگه تو تاحالا نشدی بهش زنگ بزن حلش کنید..بگو دست خودم نبود عصبی شدم یهو یا نزدیک پریودیه بهم ریختم

شما بهش گفتید کوری اون دلش نیومد گفته چشاتو بستی🥺🤣

ولی یادت باشه تو بهش گفتی کوری اون دلش نیومد بگه کوری گفت چشاتو بستی🥹😂😂درکل که قطعا عاشق همین فقط دوتایی یهو عصبی شدین

دمیون گرررر🐈🐱. میشه یه صلوات برا شهید بابک نوری عزیزم بفرستی؟🫠❤️

دعوا داشتیما ولی این دومین باریه ک اینقدر حرمت شکسته میشه بینمون