2777
2789
عنوان

وقت ازدواجمه

411 بازدید | 40 پست

با این وضعیت جامعه با این گرونی نگران ازدواجمم اصن میتونم ی روزی ازدواج کنم یا نه

تا حالا ک هیچ پیشنهاد جدی یا خواستگاری نداشتم نه سنتی نه مدرن ولی منم دلم ی ازدواج خوب میخاد

دوستام الان بچه هاشون مدرسه میرن داره میشه ۳۰ سالم و هنوز نتونستم ازدواج کنم

با این شرایطی ک هست فکر نکنم دیگ بشه ازدواج کرد

خدا جانم شکرت                                                         آقایون درخواست ندین

امیدوارم کشور از این وضعیت لجن در بیاد و شرایط ازدواج برا جوونا مهیا شه

صب میشه این شب باز میشه این در صبر داشته باش .. ب امید ازادی و خوشبختی مردم کشورم ! مخبرای عزیز انقد منو گزارش نزنید با کاربری دیگه میام

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

برو خدات شکر کن ت هنوز یک امیداری دختری منی ک انتتخاب اشتباع کردم ودارم طلاق میگیرم و ت زندگی متاهلی لحساس تنهلی میکردم طرف عاشق اکسش بود چیکارکنم ک ن بخت دوم هست ی عمر باید تنها باشم

کاش من مجرد بودم

همه ی هم وغمم ازدواج بود

ن الان که فکر آینده ی بچه هام داره دیوونم میکنه

نه الان که هر لحظه نگران سکته کردن شوهرمم

نه الان که ی مواد غذایی تمام میشه دنیا رو سرم خراب میشه

میگما      نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !!                         آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤                                شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴.                                   تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪                                           وزن هدف۶۰کیلو🤲                                              تاربخ۱۸/۱۰/۱۴۰۳ وزن ۷۴😁