2777
2789
عنوان

خواب ائمه

221 بازدید | 27 پست

کسی دیده تا حالا تعریف کنه ؟ مخصوصا خواب امام زمان کسی دیده ؟ میگن اگه دیدی نباید تعریف کنی ؟

✨اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ✨ برای دعا و حاجت دل هم دعا کنیم ☺️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودتون میگین میگن تعریف نکنین بعد میگی تعریف کنین؟

خب ماکه اینجا همو نمیشناسیم تعریف نکنیم . اینکه میگن تعریف نکن برای نزدیکا و اطرافیانو . وگرنه چه مشکلی داره من از پشت گوشی تجربه یکی رو از دیدار با ائمه گوش کنم ؟ فقط میخوام راهنمایی بشم . البته در همین مورد هم شک دارم از کسی پرسیدم گفتن به کسی که درک نکنه نباید تعریف کنی

من چند سری دیدم تعریف کردم رزقش ازم گرفته شد دیگه ندیدم

جدی ؟؟؟ حتی مجازی هم نباید گفت ؟خب پس چجور تعبیرشو بدونیم از کی باید پرسید که اصلا خواب بوده یا توهم ذهن خودمون

من نه

خواهرم تا ۴۰ روز هر سه شنبه میرفت جمکران بعد خواب دید امام زمان تو پیاده روی اربعین ی سربند یا حسین بسته بوده

ما لریم گفت همون لری باهام حرف زده گفته وقتی که شهید بیارن منم میام نمیدونم منظور امام از شهید کیه چیه

وقتی که خواب دید منم کنارش بودم من خوابم نگرفت مشغول بازی با گوشی بودم دید یهو از خواب پرید اینو تعریف کرد

آنکه از شرم گنه باید کند غیبت منم توچرا جور گناهکاران عالم میکشی

جدی ؟؟؟ حتی مجازی هم نباید گفت ؟خب پس چجور تعبیرشو بدونیم از کی باید پرسید که اصلا خواب بوده یا توهم ...

تعبیرش خیره

چون اجنه نمیتونن بشکل ائمه مخصوصا امام علی ع در بیان

و حضورشون خیره

دنبال نرو

من اگه هم ببینم مطمئنم امام زمان(عج) با ذوالفقار علی(ع)دنبالم کرده میخواد گردنم را بزنه

خدایی کسی خواب دیده اقا بخواد بزنتش ؟؟ بخدا انقدر مهربونن حتی خواب همچین چیزی هم محاله فقط کافیه یکبار عمیقا اعتقاد داشته باشی و ازشون بخوای