2777
2789

چطور میتونید اینقدر سنگدل باشید و بگید پدرش حق داشته که این پول رو نده؟ دلم برای بچه هاتون میسوزه. از بچه دار شدن فقط تولید مثل کردن رو یاد گرفتید؟ شماهایی که همچین عقیده دارید بهتره هیچوقت بچه دار نشید چون یه نسل عقده ای و افسرده به جامعه اضافه میکنید. فکر میکنید پشت کنکور موندن تو کشوری که شب میخوابی صبح بلند میشی میبینی جنگ شده، کلی آدم پرپر شدن و کلی مصوبه جدید برای کنکوری ها تصویب شده آسونه؟

پشتتون به کی گرمه؟ درآمدتون چقدره که تو این مملکت که اکثریت مردمش گوشت تو خونشون کالای قاچاقه به ۱۳۰ میلیون برای به خانواده سه نفره میگید کم؟ خودتون اگه بودید پزشکی آزاد قبول میشدید؟ اصلا آزاد نه تعهدی! الان خط فقر برای خانواده ۴ نفره ۷۳ میلیونه! استارتر یه خانواده ۳ نفره با ماهانه ۱۳۰ میلیون تومن درآمد هستن. شماها هرروز نون و خاوریار و بیف استراگانف و استیک میل میکنید که به ۱۳۰ تومن میگید کم؟

تن‌تشنه مثل خورشید، بی‌سرزمین‌تر از باد

موافقم منم معتقدم میتونست حمایت کنه

بعضیام همچین میگن ۱۳۰ کمه درحالیکه خودشون یک چهارم همونم درامد ندارن

۱۳۰ واقعا خیلیه،خیلیم تو قرض و قسط داشته باشی کمه کمش ۸۰ تومنش باز میمونه واست

●•°در نهایت زندگی میرقصه به سازِ من.... ♡🌱🤌🏼🧡

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه اخه پدر باید به خودش برسه دختر کیلو چند؟

اگه پسر بود حالا همه حقو به اون میدادن باباهه جونشم میداد ..

فقط 13 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

الا یا ایها الساقی ادر کاسا وناولها ... تیکر کنکورمه

واقعا درسته اگر باباش داشت سالی 260 تومن راحت میشد واسه بچش خرج کنه آدم مگه جز بچش و خانوادش چی داره که در حد سالی ۲۶۰ خرج نکنه واسش

من کامل نخوندم ولی اسی با این رتبه پزشکی تعهدی میخورد چرا نرفت؟

میشه،بلاخره🌄🌱

تا حدودی حق میگی ولی نوجون ها زنذگی رو جور دیگه ای میبینن نمیشه با حرف اونا جریان رو قضاوت کرد شاید پدرش دلیل خاصی داشته باشه برای این کارش چون بعیده پدری انقد پول داشته باشه نخاد دخترش تو بهترین رشته تحصیل کنه!!!

این کاربری قبلا دست یکی دیگه بوده و ماله من نیست تاپیک هایی که هست هم ماله اونه بجز دوسه تای آخری✋🏻
تا حدودی حق میگی ولی نوجون ها زنذگی رو جور دیگه ای میبینن نمیشه با حرف اونا جریان رو قضاوت کرد شاید ...

متاسفانه خانواده اینطوری فراوونه

خودخواهن

تن‌تشنه مثل خورشید، بی‌سرزمین‌تر از باد

تازه یکی میگفت حاضرم دخترم مهاجرت کنه ولی خرج دانشگاه آزاد ندم، یعنی توی این همه بی منطق بودن درحیرتم، یا میگفتن پول خودشه دلش نخواسته بده، اگه باباش هزینه نکنه مرد همسایه باید خرج کنه، در عجبم از این همه حماقت!!!

دشنام گوئی و بد زبانی و دریدگی و فحاشی از نشانه های نفاق است،،، که در این سایت به وفور دیده میشه🥶🥶🥶🥶

تا حدودی حق میگی ولی نوجون ها زنذگی رو جور دیگه ای میبینن نمیشه با حرف اونا جریان رو قضاوت کرد شاید ...

چرا؟

بعضیا سنگدلن

فقط 13 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

الا یا ایها الساقی ادر کاسا وناولها ... تیکر کنکورمه

چرا؟ بعضیا سنگدلن

دقت کنید نگفتم ممکن نیست گفتم بعیده ینی احتمالش کمه وگرنه استثنا همه جا هست

این کاربری قبلا دست یکی دیگه بوده و ماله من نیست تاپیک هایی که هست هم ماله اونه بجز دوسه تای آخری✋🏻