2777
2789

خیلی مهمه تناسب اندام و استایل

وَ خدا دردِم گرونَه 🥀  من برده داری را بر انداختم به بدبختی آنان پایان بخشیدم. فرمان دادم که همه مردم در پرستش خدای خود آزاد باشند و آنان را نیازارند #کوروش بزرگ وقتی توی متن تاپیکم سوال میپرسم سوالمو با سوال جواب ندید ممنون...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی اعتقاد ندارم همشون تغییر اساسی میکنی شوهرم وقتی اومد خواستگار چوب لباسی بد خشک ولی الان هر دفعه میرم لباس بخرم ساییز تغییر کرده فکر کنم ۳۰ کیلو اضافه کرده

اگه خودت خیلی خوشتیپ و خوشگلی اره بایدم توقع داشته باشی چون خودت اون رو داری.... ولی مهم ترین چیز اخلاق اخلاق اخلاق ... من برادر شوهرم شبیه بازیگر های ترک هست اونقدر خوشتیپ و زیبا ... اخلاق و رفتار ۰ دست بزن داره

تناسب اندام داشته باشه خیلی لاغر نباشه خیلی چاق نباشه یه اندام نرمال مناسب تیپ مهمه شلخته نباشه از اینا نباشه که یه بلوار شلوار تا وقتی بپوسه لباس تنش باشه بلد باشه هر جا با توجه به اون محیط چه استایلی داشته باشه همه جا به سبک و مدل نباشه

که گرچه رنج به جان می‌رسد،امید دواست☀️

گول این چیزا رو نخور من خیلی برام مهم بود قد بلند و هیکل ورزشکاری و خوش قیافه همینم شد ولللللللی اول که اخلاق نداره دوم دو سال بعد از عروسی کچل شد (رفت کاشت ولی ارجینالش کچله دیگه) بعدم به سال نکشیده افتاد به خوردن و منم که اذیت کن نبودم برم رو اعصابش الان ۲۰ کیلو حداقل اضافه وزن داره نه ظاهره موند نه باطن داره