2777
2789
عنوان

کادو ولنتاین سی‌چهل تومنی

| مشاهده متن کامل بحث + 4560 بازدید | 202 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه تو رو خدا یه کم بیشتر هزینه کن

نر های سایت اگه بهم درخواستی بدن تگشون میکنم و آبرو براشون نمی‌ذارم.😤مخالف سر سخت کودک همسری هستم⛔.عادت ندارم به کسی توهین کنم مگر این که خودش احترام نگه نداره🤷.خیلی سخت به عشقم رسیدم پس اگه می‌بینید زیاد در موردش تاپیک میزنم بخاطر اینه فعلا اولویت زندگیمه🥹♥️گاهی اوقات نسبت های فامیلی رو دقیق نمیگم‌تو تاپیک هام که شناسایی نشم حلال کنید🙏

تو این وضعیت اقتصاد دغدغتونو دوس دارم 😂۳۰/۴۰ تومنو تو ۱۸ سال چجوری و از کجا میاری ک خرج پیر مردم بک ...

تاپیک هامو بخون

کار میکنم.

سپهره بابا...کجایی؟🕊️. مذهبی و وطن فروش تو تاپیکام نبینم-

الهههههی، خدای من 18 سالته 😍😍اگه با چیپس و ماست خوشحالین خیلی هم عالیه 😘

عزیزم شوخی کردم:)شوخی بود اون حرف

سپهره بابا...کجایی؟🕊️. مذهبی و وطن فروش تو تاپیکام نبینم-

وای به خدا هر چی تاپیک رو میخونم توی کتم نمیره

آخه ۴۰ میلیون؟!

چهلللللل میلیوووووون؟؟؟؟

"میدانستم زهر است، و چشیدم"|تک تک کاربری هایی که توهین میکنند بهم رو یادم میمونه. اگه روم ریپلای زدید و جوابی هم نداشته باشم لایک میکنم اگه هم هیچ واکنشی نشون دادم بدون از همون قماشی😉

مگه هممون باهم فقیر نشدیم😂🥲؟

گولمون زدن🥹🥹😂😂

نر های سایت اگه بهم درخواستی بدن تگشون میکنم و آبرو براشون نمی‌ذارم.😤مخالف سر سخت کودک همسری هستم⛔.عادت ندارم به کسی توهین کنم مگر این که خودش احترام نگه نداره🤷.خیلی سخت به عشقم رسیدم پس اگه می‌بینید زیاد در موردش تاپیک میزنم بخاطر اینه فعلا اولویت زندگیمه🥹♥️گاهی اوقات نسبت های فامیلی رو دقیق نمیگم‌تو تاپیک هام که شناسایی نشم حلال کنید🙏

۳۰ هزارتومن؟؟؟؟:)

میشه ازت خواهش کنم اینکارو براش نکنی؟!

هر وقت دیدی واقعا همونیه که میخوای و اومد خواستگاریت و قصدش جدی بود اینکارو کن

تو این گرونی با این پسرایی که معلوم نیست به درد بخورن یا نه

ارزششو نداره

جدا از بحث مالیش فردا نشه به خودت میگی چرا اینقدر بهش بها دادم اونم باد غرور براش میداره که چه شخص مهمی بوده و تو ازش پایینتر بودی اون با کادوهاش پز میده تو با یادآوریش میسوزی

سنت خیلی کمه امکانش هست انتخابت اشتباه باشه انرژی و هزینه زیاد براش نکن

بعد من دو دل شدم که یک ماگ ۴۰۰ تومنی رو بخرم یا نه🚶♀️

عزیزم در حال حاضر واقعیت زندگی همه همینه ، همه دو دوتا چهارتا میکنن

اینجا رو خیلی باور نکن

تو این سالهایی که اینجا بودم تاپیکی که فیک نباشه کم دیدم

حال من خوب است اما با ❤ تو ❤ بهتر میشوم / آخ...تا میبینمت یک جور دیگر میشوم   خدا جونم خودت مواظب پسرم باش🌸(فَاللّه خَيْرٌحافِظاً وَ هُوَ اَرْحَمُ الرّاحِمينَ)  🌸🌸ممنونم بابت همه چي خداي مهربونم🙏
باز این تاپیکای چرت و پرت هیچکس با بودجه ۴۰ میلیون مستأصل نمیمونه برای خرید کادو دست بالای دستم زیاد ...

بخون و رد شو عزیز نزن تو ذوقش قانون جذبه

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️