2777
2789
عنوان

پنهان کاری

170 بازدید | 12 پست

سلام دوستان من حدود ۳ ماهه ک ازدواج کردم.پارسال همین موقع ها ک تازه نامزد بودیم با همسرم ی پیامی تو گوشیش دیدم ک متوجه شدم با دوست دختر قبلیش هنوز کامل کات نکرده ک بهم گف چون بهش پول داده بوده منتظر بوده پولشو برگردونه و من اون موقع خیلی بهم ریختم .همسرم گف اصن بخاطر تو قید اون پول رو میزنم و خطمو عوض میکنم .خطشم عوض کرد.اما الان بعد از ۱ سال هنوز نتونستم موضوع رو هضم کنم و فکرای مختلف میاد تو سرم و اذیتم میکنه مثلا میگم نکنه اگه من پیاماشونو نمیدیدم میخواسته همینجوری باهاش ادامه بده حتی بعد ازدواج.یا مثلا بهش ترحم کنه و همونجوری باهاش ادامه میداد؟ب نظرتون خیانت محسوب میشه یا پنهان کاری؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نمیخام دلتو خالی کنم ولی خب بخاطر پول نبوده و بهونه کرده اونو در واقع چون تازه با شما عقد کرده بوده ...

من پیام پول ک واریز شده بودو دیدم و این ک پیام محبت آمیز از طرف همسرم ب اون نبود .

بس برای چی فکر الکی میشینی میکنی؟!!!!!! اتفاقا کار اشتباهی کردی نزاشتی پولو پس بگیره

همش میگم نکنه اگه من پیاما رو نمیدیدم اون مخ شوهرمو میزده و شوهرم ترحم میکرده بهش.

خخخ چی بگم والا

من تاپیکهای دیگتم خوندم و بشدت شک داری به شوهرت و دنبال یچیزی هستی ازش پیدا کنی

بزا بهت یچی بگم .مردی که خیانت کنه از رفتارش معلوم میشه.اصلا رفتارش تغییر میکنه. اصلاااا احتیاجی نیست ازش پیامی یا چیزی ببینی