2777
2789
عنوان

سریاله بامداد خمار و رحیم

72 بازدید | 9 پست

چرا انقدر درمورده رحیم بد گفتن من رمانشو نخوندم ولی شنیده بودم تو رمانش بد بوده و اذیت کرده ولی رحیمه فیلم اصلا اینطوری نیست و به نظرم عشقش واقعیه دلمم براش سوخت که بهش میگفت منو فراموش کن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اصلا تموم این قسمتایی که ساختن تازه به صفحه ۵۰ رمانم گمون نکنم رسیده باشه حسابی اب بستن بهش

بعدم کلا طرح داستانش مزخرفه میگه اینا چون با اصل و نسبن ادمای خوبی هستن اما رحیم چون از طبقه متوسطه ادم بدیه

هیچ منطقی تو داستانش نیست دنبال روال منطقی نباش

خیلی هم منتقدا بهش نقد کردن اما خب عامه پسنده دیگه

تو رمان رحیم به محض ازدواج از این رو به اون رو میشه بی دلیل

اسپویل میشه بگم ؟ کمترینش اینه که دست بزن داشت

خب تو رمانش بوده تو فیلمش به نظرم عاشقشه و فک کنم میدونم چی میشه تهش، از رحیم طلاق میگیره با منصور ازدواج میکنه که اونم چندتا زن دیگن داره

اصلا تموم این قسمتایی که ساختن تازه به صفحه ۵۰ رمانم گمون نکنم رسیده باشه حسابی اب بستن بهشبعدم کلا ...

ممن از قسمت نه و ده به بعد دیگه جذابیتشو برام از دست داد مخصوصا اون بخش دعوای منصور و خواستگاره محبوبه مسخره بود خیلی