2789
عنوان

تحلیل طلا

199 بازدید | 15 پست

بازم میره بالا یا نه؟ الان وقت خریده یا بزارم بعدا؟

راستی کد معرفی دارم بهتون طلا میده بزنید milli-iwr4c

دقت کردین جملات وارونه چگونه است ؟ (گنج)(جنگ)می شود .(درمان)(نامرد)و(قهقهه)(هق هق )!!!ولی (دزد)همان( دزد)است و (گرگ) همان (گرگ)است و (درد)همان (درد) است...آری نمیدانم چرا (من)(نم)زده است و(یار)(رای)عوض کرده است و (راه )گویی(هار)شده و(روز)به(زور)میگذرد.(اشنا)را جز در (انشا)نمی بینیم و چه (سرد)است این (درس)زندگی.اینجاست که (مرگ )برایم (گرم )میشود چرا که (درد)همان (درد)است"!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعه سواله اخه؟ معلومه که میره بالاااااا

بالا رفتن که میره

منظورم الانه

دقت کردین جملات وارونه چگونه است ؟ (گنج)(جنگ)می شود .(درمان)(نامرد)و(قهقهه)(هق هق )!!!ولی (دزد)همان( دزد)است و (گرگ) همان (گرگ)است و (درد)همان (درد) است...آری نمیدانم چرا (من)(نم)زده است و(یار)(رای)عوض کرده است و (راه )گویی(هار)شده و(روز)به(زور)میگذرد.(اشنا)را جز در (انشا)نمی بینیم و چه (سرد)است این (درس)زندگی.اینجاست که (مرگ )برایم (گرم )میشود چرا که (درد)همان (درد)است"!
اصلاح نمیشه یکم؟؟

وای نه معلومه که نه

اگه بخوای بمونی واسه این چیزا فردا صبح ساعت ۱۱

میبینی ۵ میلیون هم اومده روش

واسه طلا باید توی طولانی مدت نگاه کنین که قطعی بالا میره

اینا هم که میگن دو دقیقه دیگه میاد پایین نه حالا پنج ساعت دیگه میره بالا الکی میگن اصلا نمیشه تخمین زد فقط در طولانی مدت بالا میره هر وقت پول دستتون اومد حتمااا طلا بخرید

بنظرت بفروشم خونه بخرم یا بمونم بعد عید ؟

تا بعد از عید طلا بالا رفته زیاااااد

اما راجب ملک واقعا من نمیدونم مطمئن نیستم

اما همیشه توی ناامنی و جنگ ملک گرون نمیشه ثابت میمونه چون زمین باارزش نمیشه اون موقع....طلا و دلار میره بالا

دیدی جنگ ۱۲ روزه شد قیمت زمین اصلا تغییر نکرد ولی تا دلت بخواد طلا و دلار رفت روش

بازم بیشتر تحقیق کن من بیشتر از طلا میفهمم تا خونه

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز