2777
2789
عنوان

همین الان تند زود بیا تو

67 بازدید | 6 پست

هر چیزی که فکر میکنی الان لازمه شکر گزارش باشی رو بگو و بخاطرش خدارو شکر کن

من شخصا سنگینی انرژی بد رو تو کشورم رو مردمم حس میکنم واقعا اومدم بیرون حس کردم همه چیز حالش بده حتی در و دیوار

بیاین اینجا به ذره به هم انرژی بدیم فرکانس رو ببریم بالا شکر گزاری باشیم به جهان هستی فرکانس مثبت بفرستیم هیچ چیزی بیشتر از شکر گذاری فرکانس مثبت نداره

من بخاطر سلامتی خودم فرزندانم و همسرم سپاسگزارم

برای زندگی که دارم سقفی که بالا سرمه سپاسگزارم برای همه چیزهایی که دارم سپاسگزارم برای خبر های خوبی که قراره بشنوم سپاسگزارم

ممنون برای وجود مامان بابام

ممنون برای وجود مامان بزرگم

ممنون واسه دست و پای سالم و استوار

painting is real love سابق. چند ساله این سایت رو دارم ولی کاربری قبلیم از دست رفت.عاشق هنر و سیاه قلمم، رشتم ادبیات فارسیه اگه دانش آموزی و سوالی در این مورد داری میتونم بهت پاسخ بدم در حد توانم🦋💕 خداروشکر برای رشته ای که انتخاب کردم💙 اهل مطالعم اگه کتاب خوبی خوندین خوشحال میشم بهم معرفی کنید در هر زمینه ای💋 زندگی سرشار نقاط مثبته، پس سعی کنیم ببینیمشون، و چیزهایی هست که از عهده عوض کردن شون برنمیاییم، بهتره از جنگیدن برای تغییرشون دست برداریم🎀 هیچ چیز کامل نیست و نخواهد بود هر چه زودتر به این باور برسیم به نفع ماست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شکرگزار چی باشیم؟ قیمتهایی که هر روز میره بالا؟ مردمی که پرپر میشن؟ عاقبتی که نامعلومه! گذشته تلخمون ...

خدایا سپاسگزارم که مثل این بانو این همه انرژی منفی ندارم خدایا شکرت خدایا شکرت آرزو میکنم خدا یه انگیزه برای سپاسگزاری بهت بده همین امشب

خداجانم سپاسگزارم برای بارانی که صبح گاه با صداش بلند شدم و دیدم برکتت داره زمین و زمان رو میشوره از پلیدی از کثیفی از انرژی بد

خدا جونم تو واقعا هیچوقت دیر نمیکنی همیشه به موقع میرسی

سپاسگزارم برای سلامتی برای حال خوب برای سقف بالای سرم

خدایا شکر برای زندگی خوب

خدا جانم دوستت دارم و سپاسگزارم که امروز خبر های خوبی برای من داری

ممنونم خدا جونم