2777
2789

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

روش اول بهتره از نظر من

من مادر بودن رو انتخاب کردم چون زیباترین و با ارزش ترین شغل دنیاست😍☺️... مادر بودن یعنی تو واسطه ی خلقت و پرورش والا ترین محصول عالم شدی 🥰یعنی انسان! ✨...!..بقای بشر و بالندگی و رشد استعداد های درونی انسانها و حفظ سلامت روحی جامعه به این شغل وابسته است..ارزشش رو بدونیم و هرگز تحقیرش نکنیم:)                ممنون میشم درخواست دوستی ندید🙏
فرقشون چیه

روش اول یک میلیون به اعضای هر فرد خانوار واریز میکنن هرچی دلت خواست بردار

روش دوم اینه که بین ۱۱ قلم کالا ۳۰۰ تومن هم خودت باید بزاری

ثبت نام کنی میارن دم در تحویل میدن دیگ مثلاً نمیتونی همه چی برداری خودشون اون ۱۱ قلم کالا با 300 تومن کدخودت باید بپردازی

آره منم میگم روش اول بهتره گفتم ببینم نظرات چی میگن

تو روش اول میتونی ماست و کره و خیلی چیزا بخری یا هرچیز که نیاز داری

ولی تو روش دوم فقط محدود میشه انتخابت

من مادر بودن رو انتخاب کردم چون زیباترین و با ارزش ترین شغل دنیاست😍☺️... مادر بودن یعنی تو واسطه ی خلقت و پرورش والا ترین محصول عالم شدی 🥰یعنی انسان! ✨...!..بقای بشر و بالندگی و رشد استعداد های درونی انسانها و حفظ سلامت روحی جامعه به این شغل وابسته است..ارزشش رو بدونیم و هرگز تحقیرش نکنیم:)                ممنون میشم درخواست دوستی ندید🙏
تو روش اول میتونی ماست و کره و خیلی چیزا بخری یا هرچیز که نیاز داریولی تو روش دوم فقط محدود میشه انت ...

آره دیگه فقط خوبیش اینه میارن دم در تحویلت میدن

این 300 تومن که میگن کلا 300 میذاری روش یا به اعضای هر فرد خانوار

تو روش اول میتونی ماست و کره و خیلی چیزا بخری یا هرچیز که نیاز داریولی تو روش دوم فقط محدود میشه انت ...

علاوه بر اینکه تو روش اول میتونی هر مارکی دلت خواست برداری

تو روش دوم معلوم نیست چه مارکی بدن